Bas Boerman

Bas Boerman van BasBoerman.nl

2011 was voor mij op alle vlakken een heel bijzonder jaar. Zowel privé als zakelijk waren er vele mooie momenten waar ik trots op ben en met een fijn gevoel op terug kijk.

Sef Kees Willem Boerman

Sef Kees Willem Boerman

Vorige jaar beschreef ik hier in #mijnmoment2010 hoe dolblij we waren met de komst van ons tweede kindje. Op zaterdag 19 februari om 13:02 was daar dan eindelijk Sef Kees Willem Boerman. Onze eerste zoon en broertje van Bella. Ik had nooit gedacht dat ik opnieuw zo verliefd kon worden op iemand terwijl ik al de twee mooiste meisjes van de wereld had. Opnieuw slapeloze nachten, poepluiers, voedingen, buikkrampjes en gesjouw met kinderwagens. Maar weer zo intens gelukkig waardoor alles niks meer uit maakt.

Sef is inmiddels al bijna 11 maanden oud en niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn compleet zo en hebben het mooiste meisje en jongetje van de wereld!

Bas Boerman

BasBoerman.nl

Mijn mooiste zakelijke moment van 2011 is het besef dat ik op eigen benen kan staan, een eigen inkomen kan genereren en mijn eigen opdrachtgevers heb binnen gehaald.

Na jaren lang voor een baas gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wist niet precies hoe en wat, maar ik wist wel zeker dat het niet voor een andere baas zou zijn. Ik heb altijd gedacht dat ik een bedrijfsnaam moest hebben, elke dag acquisitie moest gaan doen en was bang de hele dag in m’n eentje achter een laptop komen te zitten.

Het enthousiasme en de wil om iets zelf te gaan doen was te groot en dus begon ik begin dit jaar voor mezelf. Gewoon als Bas Boerman, zonder bedrijfsplan en met een paar opdrachten via Twitter. En dan ook nog, heel handig, in dezelfde maand dat Sef geboren werd…

In de eerste maanden bestond mijn wereld eigenlijk uit twee dingen: gezin en werk. Weinig tijd voor andere dingen maar het voelde goed en het moest gewoon zo zijn. In de uren dat Sef sliep kon ik werken en al snel kwamen er meer opdrachten. Ondanks het slaapgebrek, voelde het steeds beter en kreeg ik er juist meer energie van.

Maar met een kind op school en een baby thuis is het moeilijk om gefocust thuis te werken. Juist op dat moment werd ik gevraagd om een werkplek te huren bij R33. Een initiatief waarbij verschillende zzp’ers en freelancers samen een kantoorruimte huren. Dit bleek de perfecte oplossing en sindsdien deel ik met Joey, Joost, William, Martijn, Paul en Jeroen ‘ons’ kantoor aan Roermondsplein 33 te Arnhem.

Na mijn eerste jaar ‘voor mezelf’ kijk ik met trots terug op de projecten die ik heb mogen doen. Een aantal inspirerende projecten waren Tentoo (Nederland en België), Swinging.nl, Kyonne Photography, BERNAS&CO, Alain.nl en Portretnet.nl waarbij ik voor alle projecten het design & development deed. Daarnaast heb ik leuke projecten mogen doen als freelancer voor o.a. LaVerbe, Mostremarkable, O.K. Parking en zelfs een project voor Microsoft. Bekijk meer projecten op www.basboerman.nl.

Laat 2012 maar beginnen!

Over de auteur

1 gedachte over “Bas Boerman”

  1. Misschien is het wel zo, dat wij zonder jouw hand in de website van Henk-Jan onze momenten helemaal niet kwijt hadden gekund…..
    Fijn dat het zowel privé als zakelijk voor de wind gaat!
    Ongetwijfeld zal 2012 weer een goed jaar aan je zegekar gaan worden! Hoop je regelmatig te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven