Bas Boerman

Dit jaar was eigenlijk een vrij rustig jaar en kabbelde rustig voorbij. Zowel prive als zakelijk waren er geen echte hoge pieken of diepe dalen. Privé waren er genoeg mooie momenten met vrienden, familie en gezin. Zakelijk was 2013 mijn derde jaar als zelfstandige en heb voor de derde keer een heel mooi jaar gedraaid. Daar ben ik hartstikke trots op en wil in 2014 verder groeien en mezelf uitdagen. Erg veel zin in!

Toch was het dit jaar moeilijk één specifiek moment te benoemen als ‘mijn moment’ van 2013 en dus heb ik besloten het dit jaar anders te gaan doen: ik ga mijn moment gewoon nu zelf creëren. Het schrijven van mijn moment is mijn moment!

Even een moment voor mezelf, bakkie koffie, laptop op schoot en rustig door al m’n foto’s van afgelopen jaar en 2013 opnieuw beleven. Voor mij best uniek want ben eigenlijk altijd bezig met vooruit kijken en zelden met terug kijken.

Heerlijk om te zien waar we dit jaar allemaal op vakantie zijn geweest, mijn kinderen te zien opgroeien en om ontwerpen voorbij te zien komen van projecten die inmiddels afgerond zijn.

Iedereen een fantastisch 2014 toegewenst!

PS En euhm Henk-Jan, super vet om elk jaar weer tijdens kerst samen de MijnMoment website te mogen doen. Volgend jaar wordt ie nog mooier! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=VpH2yCcePhA

Over de auteur

5 gedachten over “Bas Boerman”

  1. Beetje a la mijn #mijnmoment: rustig jaar zonder pieken en diepe dalen! Gaan we nog een mooi jaar aanplakken Bas! En voor mij blijf je de beste website bouwer/designer van de wereld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven