maandag 03 februari 2014 22:57

Steven Gort, wat nou sociaal?

Ik heb Steven Gort in 2011 ontdekt vlak nadat hij zijn eerste blog post had gepubliceerd. Volgens mij heette die 'Wat nou sociaal?' Een voltreffer want een tweetal jaar na die blog post verhuisde hij z'n blog naar de URL watnousociaal.nl.

Een blog post die hij drie jaar geleden maakte op de leeftijd die ik nu heb.

Een dik jaar later zat ik met Steven en een camera in een Utrechts café, en ik leerde offline een man kennen met een krachtig karakter. Goudeerlijk en kwetsbaar.

Naar Steven Gort's Mijnmomenten >>


Steven Gort (@StevenGort) is werkzaam als manager bij Informatiemanagement Belastingdienst in Apeldoorn. Hij woont in Putten met Annette, Mark (1995), Bram (1999) en Roos (2006). Hun middelste zoon Tom (1997) woont sinds juni 2012 in een pleeggezin in Ermelo. Gezin, film, muziek én bloggen vullen zijn vrije tijd. watnousociaal.nl

1 Reactie

  • Reactielink Huub Koch vrijdag 07 februari 2014 08:33 Geplaatst door Huub Koch

    Dit jaar Steven voor het eerst online ont-moet via Mijn Moment.
    En ja, contact. Daar gaat het om Steven.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.