dinsdag, 15 december 2015 11:53

Commotie #mijnmoment RTL Late Night

#MijnMoment

Een foto die is geplaatst door Humberto Tan (@humbertotan) op

 

https://www.instagram.com/p/_C7B7WSj_6/

Zoals ik het zie.

Na ophef 1, vorige week (scroll down), kreeg ik 's ochtends meteen een telefoontje van de hoofdredacteur Carlo van Lienden van RTL Latenight over de commotie die over mijnmoment was ontstaan op Instagram etc. Ik kreeg een uitleg wat RTL Late Night ging doen (mensen op straat met camera vragen wat hun moment van het jaar was, en iets dergelijks met bekende Nederlanders), voor de eindejaarsshow.

Ik heb daar geen problemen mee en zie het juist als winst dat meer mensen via een ander kanaal (per ongeluk) mee gaan lezen op Mijnmoment. Ik heb wel aangegeven dat ik het sympathiek zou vinden als Humberto Tan en Carlo zelf ook (dat vond hij weer sympathiek) mee zou doen met ons ‪#‎mijnmoment‬. Ik kreeg een sms-je met Humbero's mailadres en een mailtje even daarna van Carlo. Humberto heeft (een uur na de deadline weliswaarrrrr, puntje van kritiek) zijn #mijnmoment ingestuurd. Een aangrijpend en mooi geschreven moment. Daar ben ik hem en Carlo erg dankbaar voor.

Ik heb een platform gecreëerd dat jullie met mooie verhalen uitbouwen tot iets magisch. Dat maakt mij en veel mensen ieder jaar heel blij. Er zijn meer dingen die lijken op mijnmoment, AH-theezakjes kan ik me herinneren en commercials die vragen 'Wat is jouw verhaal?' en dat is nu eenmaal zo.

Heel erg bedankt voor de betrokkenheid en het enthousiasme. Laten we gewoon blijven genieten van de mooie verhalen op mijnmoment.com en van (de eindejaarsshow van) RTL Late Night.

En nu ga ik even 100 verhalen cmd-C cmd-V'en.

Joehoe!

NOTE: dit heb ik net gepubliceerd in de Besloten Groep #mijnmoment op Facebook. Ik denk ik deel 'm ook hier even...

Hééé en as we speak krijg ik ook het Mijnmoment verhaal van Carlo van Lienden binnen. Superkerels!

3 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.