Claudia Verboom

Jeetje wat een eer. Een uitnodiging van HJ aan mij voor mijn moment van 2011. Afgelopen jaar is voorbij gevlogen! Hoogtepunten en dieptepunten hebben elkaar opgevolgd en zo kom je erachter wie of wat je dierbaar is en wat uiteindelijk echt belangrijk voor je is! Althans zo werkt het bij mij.

De geboorte van een aantal lieve wereldbewoners in mijn omgeving, overlijden van dierbaren, behaald succes van vrienden en familie, een stap in de toekomst om toch ons huis te koop te zetten, hechtere vriendschappen, een operatie die ik plots moest ondergaan, een totaal onverwacht huwelijksaanzoek en uiteindelijk een hele mooie en bijzondere dag in het leven van Marieke en mij,
2 september 2011.

Die mooie dag begon eigenlijk al begin dit jaar. In februari kwam dan ineens uit het niets, althans voor mij!, een huwelijksaanzoek van Marieke aan mij. We hadden het er al vaak over gehad maar nu werd het mij ineens gevraagd. Een ontzettend lieve en zo eigen manier van Marieke dat ik totaal overrompelt was en vervolgens in tranen (wel van blijdschap hoor!) “Ja” zei!

En toen begon het grote plannen en hebben we uiteindelijk op 2 september elkaar het echte “JA” woord gegeven! Man, man, man wat een geweldig mooie dag was het!
Nee niet alleen geweldig, maar ook bijzonder, lief, speciaal, liefdevol, uniek, eigen, dierbaar, onvergetelijk, fantastisch, teder, onwerkelijk, mooi dag! We hadden zelfs een paparazzi fotograaf die in de bosjes lag, oftewel Punkmedia! Ik had nooit van tevoren durven dromen dat het zo’n dag zou worden en dat het in mijn geheugen en gevoel geschrift staat. Het klinkt vreselijk cliché maar het is zo ontzettend de waarheid! 50 lieve mensen waren aanwezig en hebben er samen met ons een waanzinnige dag van gemaakt! Ik kan wel volmondig zeggen dat ondanks de vele geweldige maar soms ook heftige momenten die dit jaar gepasseerd zijn, deze dag wel mijn moment van 2011 is!

Zakelijk gezien is het eigenlijk wel een stabiel jaar geweest. Tevreden klanten, nieuwe uitdagingen aangegaan en volgend jaar actiever aan de gang gaan met mijn ambitie en wensen. Onder andere schrijven op mijn eigen blog.

Zoals ik al zei zijn er uiteraard nog meer momenten gepasseerd maar die kan ik niet allemaal als mijn moment beschrijven. Wel besef ik dat ik mij des te meer dat mijn momenten ook in hele kleine dingen kunnen zitten! Een goed gesprek, succesvol in het werk, een moment samen of alleen, in feite zoveel momenten. Ik sta er in ieder geval iets vaker bij stil dat alles wat we meemaken eigenlijk heel bijzonder is, hoe mooi of triest het soms ook is. Koester je momenten!

Rest mij nog iedereen fijne dagen te wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor komende jaren! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Over de auteur

4 gedachten over “Claudia Verboom”

 1. Bijzonder jaar voor jou/jullie. Mooi hoe je het verwoord.
  En je weet: als de liefde maar blijft winnen….komt het allemaal wel goed!
  Ik wens je een prachtig 2012 toe met wellicht een nieuwe koers.

  Liefs Harriet

 2. Koester je momenten, die houd ik vast voor het komende jaar. Zie je straks maar ik wens je toch alvast een heel mooi en gelukkig 2012!

 3. Tja, dat hoogtepunt kon ik wel raden. Wat jammer dat ik niet ook paparazzi fotograaf kon zijn omdat Anneke en ik elders op vakantie waren…..
  Ik wens je een heel voorspoedig 2012 en hoop je heel veel irl te ontmoeten!

 4. Zeker een bijzonder jaar voor jou/jullie..nog heeeel veel liefdevolle momenten samen! Dank je wel voor mijn moment van het afgelopen jaar 2011…jullie “ja “woord aan elkaar! En ja ik ben heel trots op jouw liefje!!

  LY.Liefs,Mams

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven