dinsdag, 28 december 2010 23:47

Paul Ridderhof

Paul Ridderhof, fotograaf

Zakelijk gezien was het voor Menno en mij een topjaar. Maximaal aantal opdrachten met als hoogtepunt deze foto's hieronder van Willem Alexander tijdens de opening van de Wereldexpo in Sjanghai event van DVP China, was een geweldige ervaring om daar te zijn.

Wij werken op t ogenblik ook voor de Universiteit Utrecht (project van 3 jaar) om alle landschappen in Nederland weer opnieuw in beeld te brengen (samen met Lucy Hooft) In september hadden wij een grote (besloten) expositie in de RAI tijdens het GHGT 10 congres, waarbij 80 foto’s van 1,5m bij 3 meter hingen/stonden. De hele expositie was een groot succes. Begin 2012 komt er een grote expositie rondom de Universiteit utrecht met 120 foto’s in het formaat 1,5 bij 3 meter.. Echt zo n lekker kickgevoel geeft dit. Op dit soort momenten voel ik mij hartstikke trots en geniet ik ook echt van deze speciale mooie (persoonlijke) fotomomenten.

Dit jaar was echt weer een ouderwets topjaar wat evenementen betreft, dat geeft ook weer een fijn gevoel.. Prachtige events mochten we weer vastleggen voor alle vooraanstaande eventbureaus.

Prive was het geen goed jaar, mijn vader is in augustus overleden en mijn moeder 14x in een ziekenhuis, en dat heeft veel meer impact dan je doet vermoeden.

Wens iedereen hele fjjne kerstdagen en hoop op een “flits”ende start in 2011.

Paul Ridderhof

MRidderhof_EXPO_243

MRidderhof_EXPO_253

Paul_Ridderhof_EXPO_307

Paul_Ridderhof_EXPO_362

3 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.