woensdag, 29 december 2010 08:02

René Wouters

René Wouters, fotograaf

Als pensionado heb je niet erg veel zakelijkehoogtepunten, dat zal duidelijk zijn...of het moeten de onverwachte verkopen geweest zijn van enkele van mij foto's.

2010 kende daarentegen privé heel veel hoogtepunten waarvan ik er twee wil kiezen om hier te melden. Allereerst mijn 70ste verjaardag die ik vierde te midden van familie en vrienden. Het was een fantastische happening op een prachtige plek waarbij initiatiefnemer van deze nieuwsbrief Henk-Jan kans heeft gezien een filmpje te maken van mijn korte toespraak waarin ik de loftrompet over het fenomeen "twitter" stak: http://vimeo.com/14527203

Het was geweldig op die dag o.a.veel vrienden van de bloggerssite Arnhem-Direct te kunnen begroeten en ik hen op deze manier kon bedanken voor hun inzet voor de stad en de acceptatie van deze "oudere man" als blogger-fotograaf in hun gelederen. In de loop der tijd hebben de communitymanagers van de site kans gezien mij regelmatig aan het werk te krijgen...vooral voor wat betreft het aanleveren van foto's. Een wekelijks portret van een ondernemende creatieve Arnhemmer is al een aardige serie geworden. Een drukke agenda dus!

Rene_Wouters_boek_Abstract_980

Het tweede hoogtepunt was het verschijnen van mijn boek "Meer of minder Abstract". Ingewijden weten, dat ik een gepassioneerd fotograaf ben en het abstracte beeld (en het zoeken daarnaar) mijn bijzondere belangstelling heeft. De reacties op het kijkboek zijn heel bemoedigend geweest, reden voor mij om in deze discipline verder te gaan en te trachten de creaties in een volgende fase te overtreffen.

2010 was voor mij een topjaar, dankzij al die mooie mensen om me heen. Dank voor zoveel aandacht en genegenheid! Graag maak ik van de gelegenheid gebruik al mijn vrienden een heel voorspoedig, succesvol, creatief en gezond Nieuwjaar toe te wensen.

More in this category: « Michiel Berger Erna van Vondel »

4 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.