donderdag, 30 december 2010 14:13

Berko Mulder

Berko Mulder, filmer, sound engineer MVE Media

Als ik nu aan het einde van het jaar terug denk aan wat er allemaal is gebeurd dan is er één ding dat steeds in me opkomt. Luke (6 jaar) is dit jaar naar groep drie gegaan en is begonnen met lezen en schrijven. En als je dan na een paar weken ziet wat hij al kan lijkt dat bijna onmogelijk. Leren op die leeftijd gaat enorm snel.

Als ik nu aan het einde van het jaar terug denk aan wat er allemaal is gebeurd dan is er één ding dat steeds in me opkomt. Luke (6 jaar) is dit jaar naar groep drie gegaan en is begonnen met lezen en schrijven. En als je dan na een paar weken ziet wat hij al kan lijkt dat bijna onmogelijk. Leren op die leeftijd gaat enorm snel. Afgelopen week was er weer zo’n moment waarop je ziet dat het gezegde “Jong geleerd is oud gedaan” wel waar moet zijn. De eerste serieuze skilessen op de wintersport waren een feestje en als je dan het resultaat na een week vastlegt... Nou kijk zelf maar.

Kon je alles maar op die leeftijd leren dan had je er de rest van je leven plezier van. Goed, zo is het niet en zal het ook nooit worden. Op latere leeftijd moet je er gewoon wat meer voor doen. Misschien brengt me dat ook wel op mijn zakelijke moment van 2010. Na een wat onstuimig 2009 is afgelopen jaar er een geweest van meer rust en continuïteit. Ik heb veel leuke producties voor mijn vaste klanten kunnen doen en door diverse aanbevelingen zijn er ook een aantal nieuwe opdrachtgevers bijgekomen. Blijven leren en met passie datgene blijven doen wat je leuk vindt stond centraal in 2010. En als je daar dan mensen een plezier mee kan doen is dat wel de mooiste beloning die je je kan wensen.

Kortom mijn jaar 2010 was er een zonder grote ups en downs maar zeker een om niet te vergeten.

More in this category: « Guido Crolla Edwin Hofs »

1 comment

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.