woensdag, 28 december 2011 15:00

Martijn Kriens

Martijn Kriens, Innovation consultant and entrepreneur

Gelukkig kwamen we veilig tot stilstand in een weiland met beperkte schade, mede omdat Anneke super kalm bleef toen ik haar vertelde dat we een noodlanding moesten maken.

Martijn Kriens 980

Tja, mijn moment van 2011. Lastig om een moment te kiezen. Er gebeurt zo veel: zoon van 15 die voor het eerst serieus een vriendinnetje krijgt, prachtig nieuw project waarbij we werken aan nieuwe technologie voor de zorg tot en met het absolute dieptenpunt, een van mijn beste studievrienden die onverwacht zelfmoord pleegt. Alle emoties komen langs.

Ik haal er twee uit. De eerste was eigenlijk een hoogte en dieptepunt tegelijk. Vorig jaar heb ik mijn vliegbrevet. Begin November ben ik samen met Anneke, de vrouw van @Renewouters vanaf Teuge opgestegen en over Emmeloord (waar ze vandaan kwam) gevlogen. Op de terugweg voelde ik ineens alle kracht uit de motor vloeien. In eerste instantie probeer je niets te laten merken terwijl je de motor weer aan de gang probeert te krijgen. Dat lukte dus niet. Je moet dan snel een beslissing nemen (je hebt maximaal drie minuten) waar je het vliegtuig aan de grond gaat zetten terwijl de adrenaline door je lichaam giert. Iets dat je leert in de opleiding maar dat in het echt toch wat spannender is. Gelukkig kwamen we veilig tot stilstand in een weiland met beperkte schade, mede omdat Anneke super kalm bleef toen ik haar vertelde dat we een noodlanding moesten maken.

Het tweede moment is nog heel vers. @marcoderksen, @emilepeters en ikzelf waren al een tijdje aan het praten met elkaar om samen te gaan werken. Hoop leuke gesprekken met elkaar gehad en met de andere mensen bij #SDL65. Toch nog best een lastige beslissing: intensief samenwerken met anderen impliceert leuke collega’s maar ook minder vrijheid. Uiteindelijk hebben we 19 December met elkaar de knoop doorgehakt: we stappen als drie partners in de samenwerking. De eerste gezamenlijke stap op weg naar de uitbouw van een bedrijf dat organisaties helpt te denken in pannekoeken in plaats van pyramides. En de start was gelijk helemaal een warm bad: het kerstdiner met alle collega’s van #SDL65.

2012 wordt een mooie reis!

More in this category: « Isabel Mosk Joris Leermakers »

4 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.