woensdag 28 december 2011 23:05

Marieke Wiendels

Marieke Wiendels, @ushidushi

Bijzonder om een uitnodiging te ontvangen van Henk Jan voor “mijn moment 2011”. Elk jaar denk je terug aan de momenten van het afgelopen jaar. En dan komt de uitnodiging om dit op papier te zetten, en door anderen te laten lezen. Spannend en leuk!

Zowel privé als zakelijk was 2011 een bewogen, interessant maar bovenal erg mooi jaar!

Een van de meest leuke momenten dit jaar was mijn bruiloft. In februari 2011 heb ik mijn vriendin Claudia ten huwelijk gevraagd. Ze heeft direct ja gezegd en ze wilde ze heel graag met mij trouwen! Ook al had ik dit natuurlijk wel een beetje verwacht, het blijft toch spannend! Een drukke tijd met plannen en voorbereiden van ons feestje volgde. Erg leuk om daarmee bezig te zijn. Voor onze trouwdag hadden we de beste dag van de zomer gereserveerd, 02 september 2011. Het was een stralende dag en de zon scheen. Samen met 50 lieve vrienden en familie zijn wij in het mooie Sonsbeek Park in Arnhem getrouwd. Graag wil ik hier ook nog even stil staan bij onze fantastische ambtenaar van de burgerlijke stand, Friederieke Warburg. Met een lach en een traan hebben wij allen genoten van haar. Zij zal nog lang in onze gedachten blijven.

Onze trouwdag had niet mooier kunnen zijn!

2011 is voor mij ook het jaar van persoonlijke groei geweest. Wat doe ik nu en ben ik daar nog tevreden mee? Zit ik nog op de juiste weg en welke kant wil ik op? Samen met Bas Boerman, in mijn ogen de beste en meest unieke (multimedia) webdesigner in Nederland op dit moment, heb ik een stap in de richting gezet die ik graag op wil. Van hem leer ik de fijne kneepjes van het vak. Hij is voor mij een grote inspiratiebron en ik ben erg blij dat ik bij hem in de leer mag! Heel trots ben ik nog steeds op mijn eerste (zelf) gemaakte website. Inmiddels zijn we een paar sites verder en staan er voor 2012 ook al een aantal leuke projecten klaar!

basenik

Ik weet dat ik soms best moeilijk voor mijzelf ben in het nemen van dit soort keuzes en beslissingen, te veel mitsen en maren, te veel nadenken over wat er allemaal mis zou kunnen gaan. Onzekerheid. Ik volg, zowel privé als zakelijk wel vaak mijn gevoel. Zo af en toe luister ik nog eens naar Steve Jobs’ zijn fantastische commencement speech en blijven de volgende woorden mij bij: “You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.

In 2012 ga ik verder met deze gedachten en volg ik met plezier deze nieuw ingeslagen weg.

Meer in deze categorie: « Lotte Rensen Ronnie Overgoor »

4 reacties

 • Reactielink harriet kollen woensdag 28 december 2011 23:44 Geplaatst door harriet kollen

  Marieke, weet je nog hoe we bij mij thuis aan tafel aan het neerzonken waren welke stappen je zou gaan nemen, En nu lees ik dat je al websites bouwt. Wow wat een steile leercurve,
  Hoop dat je voor mij ook nog een mooie subsite wilt maken.

  Bijzonder jaar voor je! Geniet met volle teugen en vier het leven!

  Liefs Harriet

  Rapporteren
 • Reactielink Bas Boerman donderdag 29 december 2011 00:16 Geplaatst door Bas Boerman

  Wauw, dank Marieke! We gaan mooie dingen maken in 2012!!

  x

  Rapporteren
 • Reactielink Annette donderdag 29 december 2011 11:57 Geplaatst door Annette

  Mooi!!!

  Rapporteren
 • Reactielink René Wouters zaterdag 31 december 2011 22:32 Geplaatst door René Wouters

  Jouw hoogtepunt was uiteraard niet moeilijk te raden! En ik ben overtuigd van jullie geluk!
  En dan de nieuwe wending....ja, dan is Bas de beste keus die je kunt maken!
  Ik wens jou en Claudia een heel voorspoedig 2012!

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.