donderdag, 29 december 2011 12:30

René Wouters

René Wouters, fotograaf

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had...of van droomde!

Het valt niet mee om te kiezen deze keer! Voor mij kenmerkte 2011 zich als een jaar met een aaneenschakeling van momenten die zeer de moeite waard waren.

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had...of van droomde! En al die combinaties vormen voor mij het moment 2011. Wat beleefde ik een plezier aan Stand-up Inspiration Amsterdam, aan het Arnhemse Stadsdebat, aan Social Media Club Nijmegen, aan Inspiratiehuis Arnhem, aan de Twitterlunch Utrecht en Amsterdam, aan de Tussentijd Maarn, aan Energiedag MKB Krachtcentrale, aan Fairtrade Arnhem, aan Inspiratieshot Nijmegen, aan Arnhem Dichtbij, aan Vangman in Burgers' Zoo, aan Loods008 .... aan...aan... zo kan ik nog even doorgaan.

Rene fotocollage

En dan al die prachtige persoonlijke ontmoetingen, veelal als gevolg van de contacten via de Social Media. En wat fijn dat ik me zo thuis voel bij de jongere generaties en geniet van van alle ideeën en creativiteit. Ik voel me rijk en geniet intens van dit leven en heb me voorgenomen dit nog heel wat jaartjes vol te houden.

Voor mij mag 2012 zijn zoals 2011 is geweest! Ik ga op de ingeslagen weg verder en hoop velen van U weer te ontmoeten en te mogen fotograferen!

Ik wens U allen een spetterend creatief 2012!

Rene in actie

6 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.