donderdag 29 december 2011 12:30

René Wouters

René Wouters, fotograaf

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had...of van droomde!

Het valt niet mee om te kiezen deze keer! Voor mij kenmerkte 2011 zich als een jaar met een aaneenschakeling van momenten die zeer de moeite waard waren.

De combinatie Twitter/Facebook en de fotografie bracht mij in contact met heel veel lieve mensen en ik kwam op locaties waar ik voorheen geen weet van had...of van droomde! En al die combinaties vormen voor mij het moment 2011. Wat beleefde ik een plezier aan Stand-up Inspiration Amsterdam, aan het Arnhemse Stadsdebat, aan Social Media Club Nijmegen, aan Inspiratiehuis Arnhem, aan de Twitterlunch Utrecht en Amsterdam, aan de Tussentijd Maarn, aan Energiedag MKB Krachtcentrale, aan Fairtrade Arnhem, aan Inspiratieshot Nijmegen, aan Arnhem Dichtbij, aan Vangman in Burgers' Zoo, aan Loods008 .... aan...aan... zo kan ik nog even doorgaan.

Rene fotocollage

En dan al die prachtige persoonlijke ontmoetingen, veelal als gevolg van de contacten via de Social Media. En wat fijn dat ik me zo thuis voel bij de jongere generaties en geniet van van alle ideeën en creativiteit. Ik voel me rijk en geniet intens van dit leven en heb me voorgenomen dit nog heel wat jaartjes vol te houden.

Voor mij mag 2012 zijn zoals 2011 is geweest! Ik ga op de ingeslagen weg verder en hoop velen van U weer te ontmoeten en te mogen fotograferen!

Ik wens U allen een spetterend creatief 2012!

Rene in actie

Meer in deze categorie: « Jeroen Mirck Sandra van Kolfschoten »

6 reacties

 • Reactielink Hendrik van Iterson donderdag 29 december 2011 13:53 Geplaatst door Hendrik van Iterson

  U ook een geweldig en gezond 2012 gewenst !!!

  de enige heer tijdens het ter ziele #LVA11 :)

  Rapporteren
 • Reactielink B. donderdag 29 december 2011 20:10 Geplaatst door B.

  Leuk om te lezen ! X B.

  Rapporteren
 • Reactielink Debbie Molhuizen donderdag 29 december 2011 22:01 Geplaatst door Debbie Molhuizen

  Lieve René, jouw jonge geest en wijze oog maken bijeenkomstenvolg rijker. Je bent er met hart en ziel bij en maakt t voor zo velen mogelijk na jaren nog na te genieten. Ik ben blij je te kennen en ook blij voor jou en Anneke dat jullie samen verder kunnen leven :-) #landing

  Tot in 2012!

  Rapporteren
 • Reactielink Debbie Molhuizen donderdag 29 december 2011 22:03 Geplaatst door Debbie Molhuizen

  Lieve René, jouw jonge geest en wijze oog maken bijeenkomsten rijker. Je bent er met hart en ziel bij en maakt t voor zo velen mogelijk na jaren nog na te genieten. Ik ben blij je te kennen en ook blij voor jou en Anneke dat jullie samen verder kunnen leven :-) #landing

  Tot in 2012!

  Rapporteren
 • Reactielink Gerjanne maandag 02 januari 2012 22:28 Geplaatst door Gerjanne

  Tjonge René, wat ben je toch een druk baasje :o) Heerlijk om te lezen hoe je ook dit jaar weer op allerlei plekken van de partij was om mooie foto's te maken. We gaan elkaar in het nieuwe jaar snel weer zien!

  Rapporteren
 • Reactielink Martine Grol maandag 02 januari 2012 22:38 Geplaatst door Martine Grol

  Mooi, mooi, mooi...mooi mens, dat je bent! Leuk ook om te lezen dat jij net zoveel geniet van '(net)werken' met 'ons', als wij met jou. Je weet wat ik van je vindt, do I need to say more? Ja! Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen en ik hoop je nog vaak te zien! :)

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.