donderdag, 29 december 2011 19:00

Paul Clappers

Paul Clappers | communitymanager Arnhem Dichtbij

Een enorme klap. Helemaal voor een op het oog gezonde jongen van 26.

Ik ben niet iemand die zich makkelijk uit. Daarom valt het me ook niet mee om dit te schrijven, ook al wil ik het graag. 2011 was namelijk een bijzonder jaar voor mij waarin veel is gebeurd. Mooie dingen maar ook mindere.

Mijn moment van 2011, daar hoef ik niet lang over na te denken. Vrijdag 8 april 2011 was mijn moment. Ik zat alleen met de assistente in een klein, kil kamertje in het ziekenhuis in Ede en ik kreeg te horen dat ik een kwaadaardige tumor in mijn linkerbal had.

Een enorme klap. Helemaal voor een op het oog gezonde jongen van 26. En op dat ogenblik ook zeker geen leuk moment. Op maandag zou ik geopereerd worden. Ik zag het ergste weekend van mijn leven voor me opdoemen.

Nu ben ik blij dat ik pas op maandag terecht kon. Dat weekend is misschien wel het mooiste weekend uit mijn leven geweest. De zon scheen, er was lekker eten en heel veel drank. Ik heb heel veel emotionele maar mooie gesprekken en momenten gehad met familie, mijn vriendin en vrienden. Ontzettend veel gelachen, gedronken en gehuild.

De operatie stelde niet veel voor, er waren geen uitzaaiingen dus chemo en bestraling was niet nodig. Ik herstelde snel en met Koninginnenacht en dag heb ik dan ook weer gigantisch feest gevierd hier in Arnhem bij 8bahn. Een bevrijdend moment.

Ik heb nog een hele mooie zomer gehad en tijdens onze vakantie in Italië belde Mylene mij dat alles rond was met TMG en dat er een contract klaar lag om aan de slag te gaan als communitymanager bij Arnhemdichtbij. Toen had ik nog niet kunnen bedenken dat het zo leuk zou zijn om dit werk te doen. Elke dag is anders met nieuwe uitdagingen en nieuwe mensen, zowel on- als offline.

Het is nu soms nog wel zwaar en onzeker maar ik ben heel erg blij met hoe het nu gaat en met waar ik nu ben. In 2011 heb ik namelijk ook ontzettend veel leuke dingen mogen doen met heel veel mooie en nieuwe mensen. Dat wil ik vasthouden voor 2012!

Paul Clappers strand italie

More in this category: « Hendrik van Iterson Else Kramer »

4 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.