donderdag, 29 december 2011 20:30

Jeroen Diks

Jeroen Diks, videographer

Dat beeld, van die 500 applaudisserende mensen voor je, was voor mij echt een hele bijzondere ervaring en voor mij een kroon op 2011.

Op het moment van schrijven, een kwartier voor mijn 24e verjaardag, kan ik terug kijken op een in mijn ogen heel mooi jaar. Ten eerste aan het begin van het jaar mijn HBO diploma Communicatie & Multimedia Design op zak om vervolgens full time aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf Rebel Film. Aan de ene kant toch wel een droom, aan de andere kant omdat ik simpelweg geen baan kan vinden. Niet omdat mijn diploma niet voldoet, of mijn showreel niet goed genoeg is, simpelweg vanwege onvoldoende ervaring. En dat wilde ik juist zo graag opdoen bij een tof, jong bedrijf.

Nu is dat ook goed gelukt, maar dan met mijn eigen zaakje! Veel mooie momenten om uit te kiezen, bijvoorbeeld als cameraman op het podium staan met Ali B en Guus Meeuwis, maar de film Ik & Emma steekt er voor mij toch bovenuit. De film gemaakt door studenten en young professionals, waar ik zowel het camerawerk als de belichting voor heb verzorgt. 16 keiharde draaidagen met ongeveer 10 kanjers werd beloond met een staande ovatie van meer dan 500 man in een overvolle grote zaal in de Schouwburg Arnhem en een groot geldbedrag voor het goede doel. Dat beeld, van die 500 applaudisserende mensen voor je, was voor mij echt een hele bijzondere ervaring en voor mij een kroon op 2011.

More in this category: « Lia Besters Hendrik van Iterson »

4 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.