donderdag, 29 december 2011 21:00

Roos van Vugt

Roos van Vugt Foto: Daphne Channa Horn

Roos van Vugt, Manager Social Media Deloitte

Verplicht even terugblikken, omdat Henk-Jan je vraagt om op je jaar terug te kijken. Dat klinkt stom, maar ik realiseer me dit terwijl ik nu blog. Dat 2011 een jaar was/is waarin ik soms harder liep of wilde lopen dan eigenlijk kon. Zowel zakelijk als prive was het een jaar met heel veel mooie momenten. Mooie en een paar pijnlijke. Het mooiste moment gaat over ‘lopen’.

Een prive moment, of eigenlijk twee momenten. Waardoor ik merk dat ik weer zelf stil kan staan, terwijl er nu twee anderen aan het hollen zijn.

Het is begin 2011, de tweeling is amper een jaar oud. Amelie kijkt me strak aan en begint te lopen. Lopen! Triomfantelijk en uitdagend kijkt ze mij en haar tweelingbroertje aan. Lucas kijkt jaloers en kruipt een eindje weg... een halve dag later komt hij achter de bank tevoorschijn en loopt ook! Bizar... Twee bijzondere momenten.

Al mijn vier kinderen lopen nu, en ze lopen fantastisch door hun leven... Ik beloof mijzelf niet alleen maar te willen lopen. In 2012 wil ik vaker achterom kijken.

More in this category: « Richard Kok Lia Besters »

5 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.