vrijdag 30 december 2011 19:00

Coco Gubbels

Coco Gubbels, onderzoeksjournalist

Mijn moment 2011

Het was een bizar jaar. Onverwacht ging ik undercover voor EenVandaag en kreeg ik bijna een rechtszaak aan mijn broek om een half jaar later te horen dat de thuiszorgorganisatie waar het over ging volledig onderuit werd gehaald door de inspectie van gezondheidszorg. Toen werd ik gebeld door radio 1 (Lunch) naar aanleiding van een drieluik op mijn blog over een AIVD’er die ik ontmaskerde als oplichter en werd tot mijn verbazing genoemd door Micha Kat en besproken op Barracuda Blog. Niet lang daarna kwam ik een producent tegen die een paar van mijn projecten wil produceren. Even adem halen.

Maar heel erg veel tijd kreeg ik daar niet voor. Na jaren single door het leven te zijn gegaan, met her en der een onderbreking, liep dit jaar een goede vriend mijn huis binnen om niet meer weg te gaan. In duizelingwekkende snelheid verstrengelde onze levens zich en kan ik me geen leven meer zonder hem voorstellen. Van eeuwig single naar samenwonen in een paar maanden. Even adem halen.

Het was een bizar jaar. Even adem halen. Want 2012 wordt het jaar van het betreden van nieuwe paden. En ga er maar vanuit dat het een achtbaan wordt... Gelukkig hou ik wel van rollercoasters.

Meer in deze categorie: « Dimitry Vleugel Jan Bennink »

1 Reactie

  • Reactielink Harmke Oudenampsen zaterdag 31 december 2011 13:52 Geplaatst door Harmke Oudenampsen

    Hey Coco, wat een mooie successen heb je behaald in 2011, dan mag je inderdaad wel even ademhalen en ook genieten! Benieuwd naar de paden die je in 2012 gaat bewandelen, we blijven elkaar volgen!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.