donderdag, 27 december 2012 17:00

René Wouters

En ja, daar wass-ie weerrrr! Henk-Jan’s persoonlijk getinte officiële copy paste #mijnmoment uitnodigingsmail! Altijd weer een feest zoiets in je mailbox tegen te komen. Aan de slag dus...

Het is oppassen dat ik niet in herhaling val... maar ook dit jaar kende weer vele hoogtepunten. Dankzij o.a. de Social Media, vaak in combinatie met mijn fotografie, was ik weer op prachtige plekken zoals b.v. Stand-up Inspiration Amsterdam, MKB Krachtcentrale Energiedag Zaltbommel, TEDxYouth Amsterdam en Den Bosch, Arnhem-Direct met de befaamde borrels, InspirationShot Nijmegen, Smart&Sexy meetings Amsterdam, Social Media Club Nijmegen, Red een Kaas week, Alpe d’Huez fototeam, Twitterlunches Utrecht en Den Haag, Twitterborrels Nijmegen, InspiratiePodium Arnhem, talrijke openingen van expo’s... en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mijn motto: elke dag plezier! En dat lukt heel aardig! Kwam zelfs tot de ontdekking, dat er een club is met de naam: Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) en ik wist niet hoe snel ik me daarbij moest aansluiten want dat plezier gun ik iedereen!

Maar Mijn Moment van dit jaar kwam toch uit een heel andere hoek! Als je wat jonger bent denk je vaak dat alles vanzelf gaat, vanzelfsprekend is….maar als je zoals ik tot de jongbejaarden gaat behoren, denk je daar toch iets anders over!

meAlpe

Mijn Moment was mijn bezoek aan de huisarts, nu een paar maanden geleden. Had net de jaarlijkse medical check achter de rug en mocht de uitslag gaan horen. Mijn vrouwelijke huisarts was kort en duidelijk: U bent zo fit als een jongmens van twintig en U kunt zo nog vele jaren mee! Nou, dan glunder je toch even! Ja, want gezond en fit zijn is niet vanzelfsprekend. Steeds meer oudere mensen in mijn omgeving zijn gehandicapt in hun doen en laten en dienen zich aan te passen aan nieuwe, vaak niet gemakkelijke situaties. Dat ik door mag gaan “zoals altijd” is dus een prachtig gegeven.

En ook het komende jaar ga ik mij weer bezighouden en genieten van mooie en leuke dingen en zo komt er vanzelf weer een Mijn Moment bovendrijven. Ik wil graag alle mensen om me heen bedanken, die het mij mogelijk hebben gemaakt, dat ik mooie momenten kon beleven!

Ik wens U allen een spetterend creatief 2013 met heel veel mooie Mijn Momenten!

More in this category: « Ronald van den Hoff Agnes Swart »

11 comments

 • Comment Link Kees Crone donderdag, 27 december 2012 17:25 posted by Kees Crone

  Gewoon doorgaan, René. Prima. Ik ga dit komende jaar een beroep op je doen. Je weet welk.

  Report
 • Comment Link René donderdag, 27 december 2012 18:58 posted by René

  Kees, kroeg- of straattijger , what's in a name? ;-)

  Report
 • Comment Link Marloes donderdag, 27 december 2012 19:25 posted by Marloes

  Zo vitaal oud worden, ik teken er voor!

  Report
 • Comment Link Anne-Kee donderdag, 27 december 2012 20:24 posted by Anne-Kee

  Ha René, wat een geweldige actiefoto van je! En fantastisch dat je nog zo fit bent! Houden zo, zeg ik :-) Tot volgend jaar weer!

  Report
 • Comment Link Michiel donderdag, 27 december 2012 21:54 posted by Michiel

  Geweldig mens, ik koester je beelden en ontboezemingen. Een heel goed begin! Op naar de volgende, en alle goeds.

  Report
 • Comment Link Agnes Swart vrijdag, 28 december 2012 10:46 posted by Agnes Swart

  Wat een energie en enthousiasme, alle goeds voor 2013!

  Report
 • Comment Link Jöran vrijdag, 28 december 2012 15:30 posted by Jöran

  Als ik zo oud mag worden dat teken ik daar meteen voor :)

  Report
 • Comment Link Alain vrijdag, 28 december 2012 21:48 posted by Alain

  Ik herken me in je verhaal, mooi. Dit jaar zag ik je rondlopen bij TEDx Youth Amsterdam, en dat was een inspirerende dag. Een heel mooi 2013 gewenst met vele mooie foto's en inspirerende mensen!

  Report
 • Comment Link @keesbtea zaterdag, 29 december 2012 11:56 posted by @keesbtea

  Nog gezond als een vis en nog vele jaren . Zo zie je er ook al jaren uit ... Je ziet eruit als mijn ideaalbeeld over een 15 tal jaren :-)

  Report
 • Comment Link Marco Derksen zaterdag, 29 december 2012 19:48 posted by Marco Derksen

  Met bewondering volg ik je nu al enkele jaren Rene. Prachtig om te zien hoe jij weer kunt genieten van elke dag, van elk moment. Wens jou en Anneke een heel mooi 2013, maak er een mooi jaar van!

  Report
 • Comment Link René Onstenk dinsdag, 01 januari 2013 18:21 posted by René Onstenk

  Ik kijk al weer uit naar nieuwe mooie momenten die ons pad kruisen. Dank voor de ritjes, kopjes thee en de prettige gesprekken. Veel liefs en goeds in het nieuwjaar voor jou en Anneke.

  Report

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.