maandag, 30 december 2013 17:00

Erik Visser

Dit jaar niet zozeer een moment maar meer een gevoel. En geen lekker gevoel.

Mis de vonk, het geloof, de passie en de wil die mij altijd zo drijft. Mijn hart zit er niet in.
Een jaar waar je doorheen ploegt. Vlees nog vis. Waarin je op tandvlees loopt, je de zwaartekracht extreem voelt en je strijdlust ver te zoeken is. Waar de energie de grond in lijkt te lopen en lucht dikker is dan water. Zo-zo, gaat, maakt 't uit.

Dat is nieuw voor mij. Had het wel eens incidenteel, maar dit jaar kan ik 't maar niet van me afschudden.

Terwijl ik het zo goed heb, warm huisje, liefhebbende kinderen, vriendin en familie, prima baan. Veel geluksmomenten en genoeg creatieve uitspattingen om de wereld een beetje beter te mogen maken.

Zo is bijvoorbeeld http://goed.is in november live gegaan, een idee dat ik een tijd geleden samen met Henk-Jan heb uitgebroed en nu binnen mijn huidige werk bij EEN kon waarmaken.

Het is een groepsmicroblog waar optimisme, "het goede", hoop, enthousiasme, passie, menselijkheid, BAAS is. Elke post recht uit 't hart. De essentie, bloot, puur, echt. Objectiviteit = uit. Oprechte subjectiviteit = in!
Lekker en inspirerend om te bekijken. Blijmakend terwijl je wacht op de trein, uit het raam staart, een opkikker nodig hebt. Of weer wil geloven in die betere wereld waar we allemaal van dromen. Een site die je vervult met dat goede gevoel wat we zo hard nodig hebben.

Knap ironisch gezien mijn huidige staat van zijn :) Maar het weerhoudt me niet om grootse plannen te hebben met goed.is voor 2014. Ga mijn vonk weer vinden en van waarde zijn.


Ik = Erik Visser (@erikvisser). Vader van 2 kerels waar ik zielsveel van hou. Liefhebber van mensen in alle mogelijke verschijningsvormen. Gebruik digitale communicatie om de wereld een beetje beter te maken en te houden. En nu dus ook initiatiefnemer van goed.is. Doe mee!

More in this category: « Anne-Kee Deelen Gonnie Spijkstra »

17 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.