maandag 30 december 2013 21:45

Bas Boerman

Bas Boerman Foto: Simone Cornelissen

Dit jaar was eigenlijk een vrij rustig jaar en kabbelde rustig voorbij. Zowel prive als zakelijk waren er geen echte hoge pieken of diepe dalen. Privé waren er genoeg mooie momenten met vrienden, familie en gezin. Zakelijk was 2013 mijn derde jaar als zelfstandige en heb voor de derde keer een heel mooi jaar gedraaid. Daar ben ik hartstikke trots op en wil in 2014 verder groeien en mezelf uitdagen. Erg veel zin in!

Toch was het dit jaar moeilijk één specifiek moment te benoemen als 'mijn moment' van 2013 en dus heb ik besloten het dit jaar anders te gaan doen: ik ga mijn moment gewoon nu zelf creëren. Het schrijven van mijn moment is mijn moment!

Even een moment voor mezelf, bakkie koffie, laptop op schoot en rustig door al m'n foto's van afgelopen jaar en 2013 opnieuw beleven. Voor mij best uniek want ben eigenlijk altijd bezig met vooruit kijken en zelden met terug kijken.

Heerlijk om te zien waar we dit jaar allemaal op vakantie zijn geweest, mijn kinderen te zien opgroeien en om ontwerpen voorbij te zien komen van projecten die inmiddels afgerond zijn.

Iedereen een fantastisch 2014 toegewenst!

PS En euhm Henk-Jan, super vet om elk jaar weer tijdens kerst samen de MijnMoment website te mogen doen. Volgend jaar wordt ie nog mooier! ;)


Ik ben Bas Boerman, freelance interaction designer & frontend developer uit Arnhem. Gespecialiseerd in het ontwerp van interactieve media zoals websites en mobiele toepassingen waarbij de gebruiker centraal staat. Portfolio: www.basboerman.nl

Meer in deze categorie: « Sanne Roemen Peter Becker »

5 reacties

 • Reactielink Peter Becker | DREAMERSTEPS maandag 30 december 2013 22:11 Geplaatst door Peter Becker | DREAMERSTEPS

  Mooi Bas, kort maar waar het eigenlijk ook om gaat - Even een moment voor mezelf - iets waar we allemaal te makkelijk overheen stappen.

  Rapporteren
 • Reactielink Rene dinsdag 31 december 2013 00:53 Geplaatst door Rene

  Mooi moment om je te bedanken voor alle energie die je in de sites stopt!!!

  Rapporteren
 • Reactielink René Wouters dinsdag 31 december 2013 01:06 Geplaatst door René Wouters

  Beetje a la mijn #mijnmoment: rustig jaar zonder pieken en diepe dalen! Gaan we nog een mooi jaar aanplakken Bas! En voor mij blijf je de beste website bouwer/designer van de wereld!

  Rapporteren
 • Reactielink Emile Peters dinsdag 31 december 2013 15:30 Geplaatst door Emile Peters

  Gewoon mooi moment. Blijf er van genieten! Vaker even met bakkie koffie alleen achter de laptop. Heerlijk! Mooi 2014 gewenst.

  Rapporteren
 • Reactielink Steven Gort zondag 26 januari 2014 19:10 Geplaatst door Steven Gort

  Mooi. Toch een beetje de ruggengraat van deze fraaie site. Fijne manier om in video je jaar voorbij te laten glijden.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.