donderdag, 25 december 2014 15:00

Sanne Walvisch

Sommige momenten zijn klein van aard, maar groots in impact. Zo ook mijn moment het afgelopen jaar.

Grote momenten waren er genoeg. Het verlies van nabije dierbaren. Wederom. Een beloonde ambitie; ik werd benoemd tot digitaal directeur. De beslissing te vertrekken. De stad uit. Richting zee. We vonden ons droomhuis. Ruimden puin. Kochten en verkochten in drie weken ons thuis. Maakten grootse plannen voor 2015. Ja, het was opnieuw stormend weer dit jaar.

Sanne Walvisch image2

Maar mijn moment 2014 was een klein moment. Een moment van stilte tijdens de storm. De zon op mijn snoet. Blote voeten in het zand. Mijn verjaardag. Een weekend slapend aan zee. Mijn grote held dansend op de golven. De oudste spartelend in een poel. De kleinste in extase met emmer en schep. Vrienden en familie onderweg naar feest aan zee. Hoe groot klein geluk kan zijn. Het was het moment waarop ik besefte dat het GENOEG is. Genoeg geluk. Genoeg liefde. Genoeg uitdaging. Genoeg vriendschap. Genoeg vertrouwen. Genoeg genieten. Na dat weekend stak de orkaan weer op en denderde het leven voort. Maar daar, aan het strand bij Wijk aan Zee, één weekend lang, bleef ik domweg gelukkig.

Sanne Walvisch image3

Het leven kan zo mooi zijn in al zijn grootsheid. Die kleine momenten. Die wegen het zwaarst. Ik wens jullie allemaal een 2015 vol kleine momenten.


Sanne Walvisch (36) is Chief Digital Officer van G+J Media en verantwoordelijk voor de digitale strategie van merken zoals Vogue, National Geographic, Quest, Glamour, Jan en Designer Vintage. Daarbij is ze moeder van Boris en Stella en heeft ze het leven zoveel mogelijk lief.

More in this category: « Erwin Blom Elja Daae »

16 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.