Alain Baars

Privémoment van het jaar is ongetwijfeld “De Sprong’

Sinds enkele jaren gaan we in de zomer steeds naar de Ardêche, om te genieten.

De steeds groter wordende jongens willen de laatste tijd van grote hoogten naar beneden springen. Lokatie: Pont du Diable, het woord zegt het al! Leuk voor hen, maar niet voor de ouders.

“Kom papa, jij moet ook springen”, roepen ze steeds. “dacht het niet, jongens!” Natuurlijk wil ik niets liever dan ook van 10 meter naar beneden springen, maar ja… angst.

10metersprongen 980

Ik ben zo stom om met George, mijn grote zomervriend (en ook papa van twee jongens) af te spreken om ook te springen. Zonder blikken of blozen springt hij van 10 meter naar beneden (gaf later toe doodsbang te zijn geweest), waarna ik anderhalf uur op hetzelfde plateau heb staan wikken en wegen, om daarna mijn heerlijkste seconden van het jaar te beleven!

Moraal van het verhaal:

Niet denken maar doen! De vrijheid vanaf het moment van loslaten voelde geweldig!

Zakelijk moment van het jaar is overigens ook een privémoment van het jaar, gaat over het hele jaar heen en heet Jeroen Diks.

Het is heerlijk om een eigen toko te hebben en zo lekker te kunnen werken met hem, zowel zakelijk als privé!

Lieve mensen, ik wens jullie allemaal een goed 2013 toe!

Alain Baars hoog 980

4 gedachten over “Alain Baars”

  1. Volgens mij maak jij dagelijks deze sprongen maar dan anders! Wat me bijzonder veel plezier doet is je compliment naar Jeroen. Prachtig vakstel samen. Ik wens je zowel zakelijk als privé een heel succesvol 2013 toe…en dat we elkaar maar weer vaak mogen ontmoeten om ‘ns even bij te babbelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven