Aljo Hartgers

Mijn Moment begon dit jaar voor mij deze maand: december. Vlak na de zomervakantie besloot ik ruimte te plannen in mijn hoofd: een (mini) sabbatical! Eerst dacht ik aan een maandje vrij in december. Daar heb ik gaandeweg 3 maanden van gemaakt. Tijd om terug te blikken en daarna ook wat vooruit te kijken. Vooral tijd om eens stil(er) te staan bij het moment. Al gaat dat laatste me nog niet zo makkelijk af. Mijn hoofd zit nog vol ideeën en plannen. Voor mezelf en voor klanten.

Al jaren raas ik door van het ene project naar het andere. Van een podcasten vanuit mezelf tot campagnes voor bestaande en nieuwe klanten. Het afgelopen jaar was een van de leukste en beste jaren ooit. Twee mooie en grote campagnes voor Waterschap Aa en Maas, het opzetten en uitbouwen van de marketing voor de start-up Woots en tussendoor nog allerlei kleinere opdrachten waar ik geen nee tegen mocht zeggen (van mezelf).

Naast alle projecten heb ik Tessa geholpen met haar nieuwe bedrijf Slaapwaarde – gericht op beter slapen voor werknemers en particulieren. En heeft ze de dappere keuze met het omzetten van haar bestaande loopbaancoachpraktijk naar de focus op duurzaam werkplezier met Groene Zet.

Mijn Moment is altijd een fijne plek om terug te blikken, even stil te staan én vooruit te kijken. Ik ben gelukkig met de keuzes die ik maak en ga maken. Meer rust, overzichtelijke opdrachten voor duurzame organisaties en vooral tijd nemen voor wat belangrijk is. Nóg duurzamere keuzes, verder met mijn leuke podcasts en de ontwikkeling van mezelf en anderen.

3 gedachten over “Aljo Hartgers”

  1. Mooi Aljo! Stilstaan is soms nodig om beter te kunnen zien, waardoor je nog betere keuzes maakt. Doe je goed! Succes met de volgende keuzes die je gaat maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven