Anja Wassenaar

Anja Wassenaar, café eigenaar, spreker, schrijver

Zakelijk gezien was 2010 super. Mijn café Café de Minnaar van de Rozenstraat heeft nooit betere tijden gekend dan in 2010. Zo prachtig ook hoe ik me -naast het runnen van het café- ook met andere dingen kan bezig houden omdat een groepje zeer gedreven lieve gastvrije mensen ervoor zorgt dat Café de Minnaar lekker kan blijven draaien. Het soort mensen dat er komt, het team en de sfeer maken me telkens weer blij en trots.

Inspiratie: Stand-up Inspiration organiseren was een feest. Toch samen met Floris Koot, Hans Sibbel en Martijn Aslander in 2010 dertien hele bijzondere avonden neergezet. Zo leuk dat het zo spannend is elke keer hoe de sprekers hun onderwerp, hun inspiratie brengen op het podium dat je zelfs nog niet in de pauze weet welke kant het opgaat. Hoe de ene avond zo prachtig in balans blijkt te zijn, een andere avond alle kanten opschiet en weer andere avonden perfect lijken in opbouw… en elke avond toch als zeer inspirerend word ervaren. Ook Het Natural Networking festival was een bijzonder evenement om mee te mogen organiseren en heerlijk om met en zonder Herman Kopinga en anderen slimmer werken coaching-sessies en presentaties te verzorgen.

Privé was het zeer divers jaar. Het mooiste moment? Wellicht de eerste keer dat zoon Jonah met grote rugzak vol boeken aan zijn tocht van 8,5 kilometer naar de middelbare school begon. En de rol die dochter Mieke speelde in de kerstvoorstelling. En aan liefde van vrienden en familie geen gebrek, en ook niet aan de pijn die daarmee gepaard gaat soms. De pijn van het loslaten, van het veranderen en durven vasthouden. En dat is tegelijkertijd ook zo mooi!

Een mooi jaar, een bewogen jaar, een jaar vol inspiratie…

Ik voel me een gezegend mens en met dat bewustzijn stap ik over een paar uurtjes 2011 in…

Anja_Wassenaar_oplaaddag_980

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven