Anna-Maria Giannattasio

Mijn moment is mijn moment.

Dit jaar was een top jaar. Niet saai en zeker plek voor nieuwe avonturen. Deze maand is mijn bedrijf HONDERD WEKEN verboden. Natuurlijk is onze planeet niet honderd procent zonder events maar wel bijna. Hoe komt het dan dat ik mij zo gelukkig voel?

Nichtje Larissa Loman maakte een stamboom en ik kwam erachter dat ik afstam van generatie na generatie aan variété artiesten, leiders, verschoppelingen, ondernemers, Multatuli, vondelingen, oproerkraaiers, opstandige boefjes en vechtersbazen. Overlevers uit Zuid Italië, Ameland, de Jordaan en Amsterdam Noord. Misschien dat dát mijn geheim is. Ik leef op bij reuring. Ik hou van anders. Kan niet bestaat niet. Echt niet.

Natuurlijk was het jaar niet alleen maar hosanna. Alles was stof in plaats van tof. Verbouwing nog in volle gang met uiteindelijk net op tijd een compleet huis plus villa Anna-Maria in de tuin.

Villa Anna-Maria is mijn plek. Vluchtheuvel en oase. Samen met een tof team van vrienden en gasten zullen hier podcasts, boeken, bewegingen en online avonturen ontstaan.

Mijn moment van 2021 is duidelijk. Ik voelde het ook. Ik hoorde het gelijk. De stekker ging in het stopcontact en plots was alles anders. Er was focus en een missie.

En dat allemaal dankzij mij toffe online vrienden die plots een podcast set cadeau gaven. Dank! Online is echt. Mijn moment is echt.

9 gedachten over “Anna-Maria Giannattasio”

  1. Die podcastset toch. Was al bijna vergeten dat dat óók dit jaar was. Echt heel leuk om te zien hoe je daar zo blij mee aan de slag bent gegaan. Hopelijk brengt 2022 ook weer grote blij voor je bedrijf…

    1. O ja! Wat leuk om te zien dat die podcastset in de schrijfhut – pardon, Villa Anna-Maria – mooie avonturen gaat beleven met @puur! 🥰

  2. Oh is het uiteindelijk een popcastset geworden, dat wist ik ook niet. Wat een tof cadeau!

    Benieuwd naar je inspirerende verhalen vanuit villa Anna-Maria!

  3. Villa Anna-Maria. Dat klinkt als een oude villa ergens aan de kust van Amalfi. Ik heb je podcasts ook gemist, maar ga nu alsnog op zoek. Ik wens je een bruisend 2022!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven