Anna-Maria Giannattasio

2013 was vooral nuttig. IK was vooral nuttig.

Nuttig voor mijn bedrijf: puur.nl groeit en groeit. Leuke mensen erbij en 50% groei. Wát zeg je? Ja 50% mensen! Best wel kicken. Niet normaal eigenlijk. Wel logisch.

Nuttig voor huis en haard: Ben nu niet alleen nar, smaakmaker en teennagels-knipper thuis. Maar geüpgraded naar chauffeur en mental coach voor mijn pre pubers. Tempo is totaal zoek. Ze maken me heel erg gelukkig. Kookboeken gaf ik dit jaar aan onze cateraar…die upgrade lukt nog steeds niet. Sneu voor mijn blonde god thuis.

Nuttig voor de samenleving: Ik laat de economie zoemen. Bouw bruggen op het internet. Organiseer en help. Mensen maak ik losser en leuker. Met trainingen , uitjes, workshops en feesten. Zo nu en dan schud ik iemand hardhandig wakker. Ongevraagd.

Was er tussen al dat nut ook een magisch #mijnmoment voor 2013? Een moment waarop de wereld stilstond en alles op zijn plek viel? Ja!

Sitges, 13 juli 2013 09.50 uur

Mijn blonde god en ik werken ons suf. Dag en nacht. Elke dag. Zomer 2013 wilden we een échte vakantie meemaken.  Teveel dagen in de auto, slapen tussen Telegraaf-lezers op een strenge camping en zweterig sjokken door snikheet Barcelona. Dat gevoel.

Ging allemaal voorspelbaar en leuk. Totdat 13 juli een hebberig type de auto leeg maakte. Glas overal. Wij roepen naar elkaar wat er weg is. Bijna alles dus.Waarom is dit #mijnmoment?  Het was zo gaaf!

Het was magisch…de familie die ik de laatste 13 jaar heb gebouwd kon dit makkelijk aan!  We waren op dat moment totaal ZEN. Niemand paniek, niemand negatief. Spullen zijn maar spullen. Zo’n saboteur raakte ons amper. Zoons pakte een boek. Ik regelde de schade en mijn blonde god ging richting  Guardia Civil. De zon was lekker en wij waren samen. Dan maar fietsen langs de kust.

Op dat moment besefte ik: de basis klopt! Al die jaren opvoeden en bouwen is  niet voor niets. Fijn gevoel.

Mijn leespareltjes van 2013

De kunst van het veldspel
Puur gezond. Ik kromp flink dit jaar.

A History of the World in 10½ Chapters  Quotes

Anna Maria Giannattasio auto en puinhoop 612

Dit ben ik: Anna-Maria Giannattasio… Creatief brein en directeur-eigenaar  www.puur.nl. Ping-pong mijzelf tussen evenementen , huis/haard Aalsmeer en  kantoor 020-kantoor 030. Beste moeder, blogger , twitterlunch, achter-staart-aan-holler. Dol op het internet en geloof dat mensen van oorsprong aardig en goed zijn.

25 gedachten over “Anna-Maria Giannattasio”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven