Anna-Maria Giannattasio

Anna-Maria Giannattasio, @puur

Ik vond 2010 een moeilijk jaar. Zakelijk en in huis ging alles goed en gezond. Terwijl de eventbranche zich op de kop krabt en de buikriem aantrekt gaat mijn bedrijf Puur Events als een speer.

anna-maria_mantel-giannattasio_en_rob_captijn_980

Ik vond 2010 een moeilijk jaar.

Zakelijk en in huis ging alles goed en gezond. Terwijl de eventbranche zich op de kop krabt en de buikriem aantrekt gaat mijn bedrijf Puur Eventsals een speer. Thuis is er balans en zonen groeien groter en groter. Toch kijk ik naar 2010 met een diepe zucht. Oorzaak?

Ik probeer deze vroege 24ste december aan de keukentafel in nachtjapon te bedenken wat er schort.

Heel diep van binnen weet ik het allang. Het afgelopen jaar was moeilijk omdat ik veel water bij de wijn heb gedaan. Minder zelf aan de zwier, meer leven volgens het patroon van rust, reinheid en regelmaat. En dat was moeilijk.

Was het nodig? Ik weet het niet. Een groeiend bedrijf en een opgroeiend gezin schreeuwt om liefde en tijd. Maar mijn karakter leeft op bulderlach, werken rond vier uur ’s nachts en een wisselend uitzicht. Elke dag.

Ik snak. Maar weet dat het niet nodig is. Want 2010 was een best jaar.

Mijn top tien pareltjes

Huis bijna af en dan megalekkage. Samen sterk-gevoel.

Zomaar een zomerdag

Eigen leven door de ogen van iemand anders bekijken

De rare wondere twitterwereld

Sail vuurwerk kijken in de armen van mijn blonde god

Wintersport..Op een berg in een sneeuwstorm.

Traditie: blogbal met stoere mannen

Worst eten bij mijn ouders. Altijd heftig.
Elke maand twitterlunch blijkt schot in roos

Mijn goeroe @punkmedia roept weer. Eindelijk. Mis niets.

anna-maria_en_hj_980

1 gedachte over “Anna-Maria Giannattasio”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven