Bas Nadorp

De zon schijnt weer. Het is eind februari 2013. Het was niet alleen een lange winter voor flora en fauna ,ook zakelijk was het bar en boos seizoen. Van vrijgevochten succesvol zelfstandig ondernemer naar een vader van 3 (in 2 jaar) die alle klussen gecanceld of verloren zag gaan. Algehele malaise, massa-ontslagen, minder feesten en evenementen, was vaak het antwoord. Tel daarbij de komst van die prachtige mini-me’s op die alle aandacht van hun papa vragen en je hebt een ondernemer in (zakelijke) nood.

De 7 gouden jaren waren voor veel zzp’ers wel voorbij. Ging ik het volhouden, liet ik me kennen? Wilde ik eigenlijk zelf nog langer solistisch optreden? In charge van sales en administratie, maker van voorstellen en begrotingen en verantwoordelijk voor uitvoerende producties; en dat al bijna 10 jaar. Nee, eigenlijk was het niet de economische koek, maar mijn eigen accu die finaal opgebrand was.

En dus werd mijn moment van 2013 de dag dat ik stiekem wist dat die zou komen: een nieuwe uitdaging en een nieuwe hoofdstuk in mijn leven die een kleine 6 weken na mijn realisatie en 180 sollicitanten achter mij latend, bewaarheid werd door de directie van Cinekid die mij als hun nieuwe Hoofd Marketing & Communicatie aannam. Ik heb de 2e werkdag ’s avonds een traantje weggepinkt; hoe gaaf is het leven als je uit een diep dal kan klimmen en je niet veel later op de allermooiste berg uitkijkt op een nieuwe wereld vol mogelijkheden en eindeloze kansen.

En vanaf mijn eigen piek wens ik iedereen dan ook een bijzonder mooi en met een heel veel (zelf)vertrouwen overladen 2014.

PS: Anders dan de titel doet vermoeden, we hebben dit jaar voor het eerst geen piek in de boom: gesneuveld tijdens het uitpakken met de kleintjes.

Bas Nadorp is sinds april 2013 Hoofd Marketing & Communicatie bij Stichting Cinekid, woont in Amsterdam-Noord met Otis (3), Balou (4), Mea (14) en Marin. www.cinekid.nl

3 gedachten over “Bas Nadorp”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven