Bas Nadorp

Bas Nadorp, BNCP

Het blijft toch de leukste kerstwens van het jaar: het mailtje van HJ waarin hij je verzoekt jouw moment van het jaar uit je toetsenbord te persen.

Privé gezien heb ik het al 2 jaar op rij erg makkelijk. Ook 2011 begon voor ons zeer heuglijk; wederom met stip op 1 binnengekomen: de geboorte van onze (1e) zoon OTIS BOOGIE MOEN Nadorp. Inmiddels is onze lachende blonde buddha alweer 10 maanden, wilt niets liever dan rennen met zijn 1 jaar oudere zusje, maar moet het op dit moment nog doen met het nodige kruip- en sleepwerk over de vloer.

En als ik toch nog ergens mee mag pochen op privégebied is het wel de parachutesprong die mijn lief en ik maakte deze zomer boven Texel. Zonder twijfel de grootste kick die ik ooit in mijn leven heb (en zal) beleven.

parachute-sprong

Zakelijk wordt het wat lastiger… geen internationale celebraties alhoewel ik ook erg genoten heb van de getuite kus van Marijke Helwegen en het knipoogje van Georgina Verbaan tijdens de uitreiking van de Dierenvrijwilliger van het Jaar.

2011 stond bovenal in het teken van … auto’s. Ook ik ging mee in een duurzamer leven en wisselde met een lichte snik mijn oldtimer GMC Suburban Classic uit 1977 voor een familiebak met pit, de BMW Touring 525 (i!). Papa wilt tenslotte ook wat… De benzine die dit beestje slurpt, werd o.a. betaald door 2 prachtige events die ook in het teken stonden van de oude en nieuwe l’automobile: De Ditzo Uitdeuk Dagen bij de AUTORAI met gezelligheidsdier Rob Muntz waarbij bezoekers met een mokerslag een oude maar puntgave Jaguar mochten indeuken om iets verderop hun eigen auto gratis te laten uitdeuken.

En tot slot de presentatie van de Concept A-klasse van Mercedes Benz op de Ocean Diva tijdens het Amsterdam Dance Event waarbij elke avond na het congres en voor het stappen managers, bookers en dance-liefhebbers gratis mochten genieten van Duits bier en het nieuwe topmodel uit de garage van Benz.

mblounge 980

U begrijpt, wij schakelen voor 2012 nog even omhoog. Graag tot dan!

Bas Nadorp

bas@bncp.nl

www.bncp.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven