Bas Nadorp

Geen nieuwe kinderen in 2012! Dat was op zich al een hoogtepunt om dat te bereiken; het huis in Noord aan ’t IJ naast Eye barst namelijk al uit zijn voegen. Otis (bijna 2) groeit niet als kool, maar als Superman op Krypton. Balou  is haar tijd ver vooruit en houdt met haar bijna 3 jaar al halve One Woman Shows voor de familie en Mea (bijna 14) overtreft de stoutste verwachtingen door met haar HAVO-advies dikke VWO-cijfers te halen. En dan runnen papa en mama allebei hun eigen onderneming ook voor een deel vanuit datzelfde huis, dan heb je een idee.

Toch moest er iets nieuws gebaard worden in 2012 (ik word voor die drang behandeld…). Het werd na lang onderzoek en veel praten 020NOORD. Toch ook een soort van kindje.  Een kindje dat net als de nieuwe economie en net als onze sociale stelsels waarvan de werking enthousiast door de Aslanders van deze wereld blijvend worden verspreid: wat en waar kun je mensen, bedrijven en hun ideeën met elkaar verbinden teneinde alle wensen makkelijker, mooier en succesvoller elkaar op de kaart te zetten? Te beginnen in het stadsdeel waar ik een paar jaar geleden met mijn gezin ben gaan wonen en werken, waar ik uitga, ontspan en waar de kleinsten naar de opvang gaan.

Een bureau dat verbindt en vertaalt. Niet alleen langer het evenementen-, reclame- of communicatiebureau pur sang, maar een platform dat ten alle tijden verbindt en wensen en beloften vertaalt naar nieuwe gebeurtenissen die mensen boeit. Ongeacht de afkomst, de vraag of budget. En in Noord werkt dat. Volgend jaar de andere stadsdelen.

En ander mooi moment was de wedegeboorte van het schrijven. Na de komst van de kleintjes was ik niet meer 5 avonden per week op netwerkborrels, bijeenkomsten, openingen en op afters van afters om voor eigen parochie te preken, maar zat ik avond aan avond thuis op de bank met een of 2 kleine hummeltjes en een warm flesje melk of met een laptop en een warm flesje melk. Ik maakte van de nood een deugd en begon weer met schrijven. Het meest zakelijke houd ik voor mijn opdrachtgevers, het meeste privé mag  u gewoon lezen. De website Ilovenoord.nl zocht een nieuwe redacteur: Ester Stoelinga en ik bedachten de nieuwe CaMu (Campert & Mulder) en de eindredactie was om. Er kwam geen nieuwe redacteur, er kwam een nieuwe wekelijkse column van Bas & Bus.

High Five for 2013!

Bas Nadorp

3 gedachten over “Bas Nadorp”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven