Bas van de Haterd

Voor mij was 2012 een jaar vol met momenten. Met 8 vakanties en een nieuw boek heb ik ook meer dan genoeg beleefd. Het is dan ook lastig om een moment te kiezen, want er waren veel hoogtepunten. Het weekend in Rome steekt er qua vakanties denk ik bovenuit. Rome, de bakermat voor de westerse wereld met het Romeinse rijk, is zo vol van cultuur, een prachtige belevenis. Ook kreeg ik daar, terwijl ik nog bezig was met de afronding van mijn laatste boek (R)evolutie van werk, meteen weer inspiratie voor het volgende boek.

Prive was het moment echter niet een ding op een vakantie, maar het feit dat ik gewoon acht keer in een jaar weg ben geweest. Van weekendjes tot 2 weken Sri Lanka, het was een jaar waarin ik vooral genoten heb. Het feit dat ik voor mezelf geleerd heb te genieten en te leven zoals ik wil is voor mij de overwinning van 2012.

Zakelijk gezien is het uitkomen van mijn nieuwe boek een hoogtepunt. Nu echt mijn verhaal, mijn visie op de toekomst op papier gezet. (R)evolutie van werk is een boek waar ik echt trots op ben, dat ik het op deze manier heb kunnen schrijven. De manier van schrijven, de vorm en de flow zijn dingen waar ik lang tegen aan gehikt heb. Het was een hele natuurlijke vorm voor mij, maar een die ik in mijn vorige boeken niet heb durven hanteren. Dat klinkt misschien vreemd, maar ik denk dat auteurs begrijpen wat ik bedoel. Ook de bijbehorende video ben ik erg trots op, gemaakt volgens de ‘nieuwe werkwijzen’ die ik omschrijf, door twee Nederlanders die voorlopig in Mexico wonen is het betaalbaar om dit te doen.

Tot slot ben ik trots op het feit dat ik een heel persoonlijk verhaal heb durven vertellen. Het verhaal hoe ik 40 kilo kwijt ben geraakt de laatste jaren. Het feit dat ik dat heb gedaan is een grote overwinning, het feit dat ik hier een redelijk coherent verhaal over kan vertellen was een overwinning in 2012.

3 gedachten over “Bas van de Haterd”

  1. Ik ken je alleen van Twitter, dus wat weet ik nu van jou (en jij van mij)? Ook door Twitter kwam ik op mijnmoment.com en wat is het leuk, soms herkenbaar en altijd inspirerend om de verhalen te lezen. En dit geldt ook voor jouw verhalen en je video’s over je werk en privé. Ik kan het natuurlijk anoniem lezen en dan gewoon doorgaan, maar dat voelt niet goed. Zit ‘em in “complimenten geven werkt”. Dus hierbij mijn waardering voor jouw bijdrage.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven