Bas van de Haterd

Bas van de Haterd, professioneel bemoeial

Eind 2008 kwam ik erachter dat ik een grote trend gemist had: Het Nieuwe Werken. iets waar ik in mijn hoofd al heel lang mee bezig was, maar nooit mee naar buiten was gekomen.

Ik vond dat organisaties zich heel erg moesten aanpassen aan de huidige tijd. Omdat ik in 2008 net een boek gepubliceerd had (Personal brand.nl) had ik niet de intentie hier snel een boek over te schrijven, maar in 2009 was het niet heel druk (crisis heette dat geloof ik), dus ben ik begonnen aan Werken Nieuwe Stijl.

Perfecte recessie bezigheid, want iedereen heeft tijd je te spreken, iedereen wil je ook spreken als je een boek schrijft, omdat je bezig bent, ben je positief wat dus inhoud dat de weinige klussen die er zijn vaak wel aan je gegund worden omdat je als één van de weinigen niet met je ziel onder de arm loopt. Begin 2010 was alles klaar en dus de lancering. In december was de eerste druk geheel uitverkocht en is het in herdruk gegaan. Ook heb ik met dit boek mijn naam weer geheel gevestigd in een deelgebied waar ik mijn naam graag in wilde vestigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven