Bas van den Beld

Bas van den Beld, search & social strategist

Vlak voor het einde van het jaar gaf HenkJan mij op mijn vakantieadres nog even snel de kans mijn moment van 2010 in te sturen. Waarvoor dank want het is altijd leuk om jouw leuke momenten te delen met anderen. En te lezen over datgene wat anderen als belangrijk hebben beoordeeld dit jaar.

Zoals bij zovelen bestaat ook mijn jaar niet uit slechts een moment, maar uit een aaneenschakeling van vele momenten die moeilijk allemaal te benoemen zijn. Maar er zijn wel een paar bepalende momenten geweest in 2010 die de opmaat zijn voor veel dingen die te gebeuren staan in 2011 of die een belangrijke switch teweeg hebben gebracht.

Een van de belangrijkste is wel het deel worden van het team van de DDMA waar ik als social marketing ambassador aan de slag ben gegaan. De echte ‘gevolgen’ daarvan zullen pas in 2011 zichtbaar worden, maar het is een belangrijke stap geweest in 2010. Op het gebied van search is 2010 duidelijk een jaar geweest waarop ik internationaal veel stappen gemaakt heb en gewaardeerd wordt voor datgene wat ik doe (schrijven, spreken en trainingen). Gevraagd worden als keynote speaker op conferenties is wat dat betreft echt een hoogtepunt, net als het succes van Stateofsearch.com.

Prive is 2010 een aaneenschakeling van mooie momenten geweest met het zien opgroeien van de kinderen een lang mooi moment was.

Bas_van_den_Beld_en_dochter_Ellemijn_980

Ik wil graag iedereen een geweldig 2011 toewensen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven