Caroline van Driel Stoffer

Het is zondag 23 oktober 2016

’s Ochtends zie ik via Facebook een herinnering van 2015: mijn selfmade kaart ‘DareToBegin’. Later die zondag zoek ik het bericht nog eens op. Op de een of andere manier laat de herinnering mij niet los. Ik schrijf uit mijn hart er enkele woorden bij en deel ‘DareToBegin’ opnieuw, maar dan net anders met m’n FB vrienden. Ik schreef:

‘Toen … begon ik met mijn 1e kaart ‘Dare To Begin’

Nu … begin ik aan iets anders en daarvoor heb ik aan jullie een #durftevragen:

Aan welk woord of mooie zin denk jij waarin het woord ‘hart’ zit?

Ik ben zoo benieuwd, laat je hieronder (of in pb) je woord of mooie zin zien? #zinspiratie’  

In een paar dagen ontving ik zoveel reacties. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

‘Oh jee, wat kan/wil ik hiermee gaan doen?  Ik wil er iets mee, ik wil aan deze mensen iets teruggeven én ik wil iets voor mezelf ermee.’ 

Allerlei gedachten flitsten door me heen, wat het ging worden wist ik nog niet én opeens wist ik het wel. ‘Caro, je gaat alle reacties in de maand november dagelijks inplannen, je maakt er een ZINspiratie handlettering challenge van. Je mag iedere dag ZINspiratie schrijven uit je hart!’ zei ik tegen mezelf.

Yay!

Zo gezegd zo gedaan. Dagelijks deelde ik ’s ochtends het ‘hart’ woord met diegene(n) die het had toegezonden en later op de dag deelde ik het woord, de quote via mijn social media.

Man man, wat een gave vragen en opmerkingen ontving ik daar weer op via FB, Insta, Twitter, Whatsapp en in real live. Mensen kregen gewoon zin om zelf aan de slag te gaan met schoonschrijven. Ze vroegen of ik hen op weg wilde helpen en ik werd gevraagd of ik iets voor hen persoonlijk wilde maken.

Einde november plande ik ‘zomaar’ 3 ZINspiratie data (later volgde er nog een extra). Ik noemde ze mijn sprankel try outs in December. In een split second waren er zoveel liefhebbers. Wat een positieve energie. Het is allemaal gelukt.

Wat wil ik met ZINspiratie?

Al van jongs af aan stimuleer ik mensen anders in beweging te komen, hun ZINtuigen te gebruiken, ik hou van creatief bezig zijn, anders kijken én ik ben een voorstander van wat-kan-wél. Ik pas het toe in mijn werk waarbij ik mensen een waaier van mogelijkheden laat zien en wil laten (be)leven. Door uit je hoofd en denken te gaan en in je hart en je voelen te komen ontdek je, ervaar je ruimte en raak je dichterbij je gevoel. ZINspiratie, het anders spelen met letters, brengt ontspanning en helpt jouw zin in wat je wilt in het leven te verhelderen.


Ik ben Caroline van Driel Stoffer, loopbaanprofessional en ik leer mensen hun eigen kracht te (h)erkennen en met de inzichten aan de slag te gaan. Ik ‘steek’ mensen graag aan zodat je zelf weer stralend en open verder gaat.

Met machtig veel plezier aan het werk www.vandrielstoffer.nl @CvDrielStoffer

1 gedachte over “Caroline van Driel Stoffer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven