Caroline van Driel Stoffer

Het is 30 november 2015

47 jaar geleden …

Alles veranderde in november 1968.

Mijn oudste broer, Rennie is 15 jaar, sterft in het ziekenhuis.

Vlak voor de zomervakantie komt hij terug van werkweek van school, met knallende hoofdpijn. Mijn ouders vertrouwen het niet en na allerlei artsenbezoeken blijkt dat Rennie een hersentumor heeft. De operaties en de medicijnen die hij daarna krijgt slaan niet aan. Hij ligt ruim 5 maanden in het ziekenhuis in Zwolle, na de 2e keer in coma kan hij niet beter worden. 

Wat is dit een ongelofelijk intens verdriet voor mijn ouders, broers, zussen en anderen om ons gezin heen.

Ik ben dan nog maar een baby van 3 maanden oud, de jongste uit een gezin van 7 kinderen. Geboren in een periode van verdriet, angst, onzekerheid maar ook van hoop. Hoop dat Rennie beter kan worden.

En nu …

Nu pas, op mijn 47e , begin ik me heel langzaam te beseffen dat ik geboren ben met opgewekte genen, om een lichtpuntje te zijn … voor mijn ouders, mijn broers en zussen. Een kleine sprankel die ik zo graag deel om de wereld een beetje mooier te maken.

Mijn naam, Caroline, weet ik ook pas sinds kort betekent vreugde.

‘The most important days in your life are the day that you are born and the day you find out why.’ (Mark Twain)

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf


Ik ben Caroline van Driel Stoffer, loopbaanprofessional en ik leer mensen hun eigen kracht te (h)erkennen en met de inzichten aan de slag te gaan. Alles begint klein.

Met plezier aan het werk 

7 gedachten over “Caroline van Driel Stoffer”

  1. Achter elk mens gaat een verhaal schuil. Ieder draagt zijn eigen bagage. Je bepaalt zelf op welk moment je wat deelt met anderen én welk pad kiest. Richting de zon heeft mijn voorkeur, samen met anderen waarbij je je goed, vertrouwd en gesteund voelt. Mooi dat je jouw verhaal deelt en je je pad gevonden hebt. Ik wens je een fijne jaarwisseling en een sprankelend nieuwjaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven