Chantal Baas

MIJN MOOISTE MOMENT!

Niet eerder heb ik ons leven zo hectisch en chaotisch ervaren als het afgelopen jaar.

Voor mij voelde 2011 als één grote zoektocht!

Net terug van een jaar New York, kregen wij een klein meisje erbij. Op de dag van de bevalling was het de laatste dag op het werk van mijn man. Na 10 jaar een goede baan, besloot hij (samen met mij natuurlijk) de switch te maken naar ondernerschap. Geen makkelijke keuze. Maar wel een enorme uitdaging. Ondertussen ging onze oudste, Julian, voor het eerst naar de Kleuterschool. Met zijn vier jaar had hij al in New York gewoond, heeft hij engels en spaans geleerd en bracht hij 2dgn per week door op een Daycare. En dan uiteindelijk in Nederland naar de échte, grote school. Hoe spannend moet dat allemaal zijn geweest!

Chantal memories

En mijn eigen grote stap. Na het op de wereld zetten van een heerlijk meisje besloot ik mijn eigen organisatiebureau van vóór New York nieuw leven in te blazen. Dat klinkt al als genoeg mooie en bijzondere momenten dit jaar.

Maar het mooiste moment heb ik toch nog niet zo heel lang geleden beleefd. Om precies te zijn, twee weken geleden. Het moment waarop ik ineens besefte dat we de goede kant op gaan. Dat we juiste keuzes hebben gemaakt en dat nu blijkt dat we er ook de vruchten van gaan plukken. Dat het allemaal niet voor niets is geweest. Het harde werken, de onrust, soms stress en onzekerheid. Niet weten waar het heen gaat of het allemaal wel gaat werken. Of dit is waar je gelukkig van wordt, waar het gezin gelukkig van wordt. Dat is het grote risico van je leven een andere wending geven. In ons geval een paar nieuwe wendingen achter elkaar. Maar, dat is waar wij van houden. Avontuur! Doe je niets, dan gebeurt er ook niets.

Stephan is inmiddels van één naar drie bedrijven gegaan die het goed doen. Daarnaast heb ik besloten, en dat was niet makkelijk, mijn eigen organisatiebureau op hold te zetten. Ik ben een ambitieus meisje en wil graag dingen zelf doen. Daarom was een eigen bedrijf een logische keuze. Maar het voelde niet goed. Met twee kleine kids en twee ondernemers onder één dak, werd het mij te onrustig. Na de zomer besloot ik op zoek te gaan naar een vaste baan. Voor meer zekerheid, een werkplek buitenshuis, collega’s en de mogelijkheden mij verder te ontwikkelen. Liefst op een nieuw gebied. Uit mijn evenementen-coconnetje. Ik voelde dat ik daarin vast liep.

Sinds kort heb ik een ongelofelijk leuke en uitdagende baan! Van evenementen naar de nazorg van ex-gedetineerden, veelplegers. Hoe bedoel je, een totaal nieuwe richting? En toch voelt het voor mij heel logisch. Wat heerlijk om dat moment te hebben ervaren vlak vóór het einde van het jaar. Wij kijken enorm uit naar 2012. Het jaar waarin alle puzzelstukjes langzaam op hun plek gaan vallen. En het jaar waarin wij nóg meer kunnen gaan genieten van ons gezinnetje!

Chantal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven