Coco Gubbels

Coco Gubbels, onderzoeksjournalist

Mijn moment 2011

Het was een bizar jaar. Onverwacht ging ik undercover voor EenVandaag en kreeg ik bijna een rechtszaak aan mijn broek om een half jaar later te horen dat de thuiszorgorganisatie waar het over ging volledig onderuit werd gehaald door de inspectie van gezondheidszorg. Toen werd ik gebeld door radio 1 (Lunch) naar aanleiding van een drieluik op mijn blog over een AIVD’er die ik ontmaskerde als oplichter en werd tot mijn verbazing genoemd door Micha Kat en besproken op Barracuda Blog. Niet lang daarna kwam ik een producent tegen die een paar van mijn projecten wil produceren. Even adem halen.

Maar heel erg veel tijd kreeg ik daar niet voor. Na jaren single door het leven te zijn gegaan, met her en der een onderbreking, liep dit jaar een goede vriend mijn huis binnen om niet meer weg te gaan. In duizelingwekkende snelheid verstrengelde onze levens zich en kan ik me geen leven meer zonder hem voorstellen. Van eeuwig single naar samenwonen in een paar maanden. Even adem halen.

Het was een bizar jaar. Even adem halen. Want 2012 wordt het jaar van het betreden van nieuwe paden. En ga er maar vanuit dat het een achtbaan wordt… Gelukkig hou ik wel van rollercoasters.

1 gedachte over “Coco Gubbels”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven