Coco Gubbels

“When God closes a door, He opens a window”… Een jaar van loslaten en terugkrijgen. Ik liet mijn vrijgezellenwoning achter en kreeg er een grote twee-onder-een-kap met tuin en garage voor terug. Ik liet een leven achter met alleen mezelf en kreeg er een heel gezin voor terug. Ik verliet Utrecht en kwam terecht in Noord Overijssel. Ik verkocht mijn oude motor en kreeg er een betere en mooiere voor terug. Misschien is het voor mij wel andersom: een raam ging dicht en een deur ging open.

Het ondernemen heb ik even gelaten voor wat het is. Ik wil mooie dingen maken. Acquisitie plegen, afgewezen worden, collega’s werkloos zien worden, budgetten voor freelancers zien verdwijnen, kwaliteit en inhoud zien wegzakken… het heeft mij doen besluiten om nu eieren voor mijn geld te kiezen. In een ander leven met een andere carrière verdiende ik een fijn inkomen en ik koos er voor om daar op verder te bouwen. Inmiddels ben ik projectmanager in een klein, maar succesvol bedrijfje. Mooie dingen maken doe ik nog steeds. Op mijn manier, met mijn kwaliteit en met mijn eigen tijd en geld.

2012 was het jaar van de veranderingen. Ik ben benieuwd wat 2013 me gaat brengen… Gelukkig nieuwjaar en een fantastisch 2013 gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven