Commotie #mijnmoment RTL Late Night

#MijnMoment

Een foto die is geplaatst door Humberto Tan (@humbertotan) op

https://www.instagram.com/p/_C7B7WSj_6/

Zoals ik het zie.

Na ophef 1, vorige week (scroll down), kreeg ik ’s ochtends meteen een telefoontje van de hoofdredacteur Carlo van Lienden van RTL Latenight over de commotie die over mijnmoment was ontstaan op Instagram etc. Ik kreeg een uitleg wat RTL Late Night ging doen (mensen op straat met camera vragen wat hun moment van het jaar was, en iets dergelijks met bekende Nederlanders), voor de eindejaarsshow.

Ik heb daar geen problemen mee en zie het juist als winst dat meer mensen via een ander kanaal (per ongeluk) mee gaan lezen op Mijnmoment. Ik heb wel aangegeven dat ik het sympathiek zou vinden als Humberto Tan en Carlo zelf ook (dat vond hij weer sympathiek) mee zou doen met ons ‪#‎mijnmoment‬. Ik kreeg een sms-je met Humbero’s mailadres en een mailtje even daarna van Carlo. Humberto heeft (een uur na de deadline weliswaarrrrr, puntje van kritiek) zijn #mijnmoment ingestuurd. Een aangrijpend en mooi geschreven moment. Daar ben ik hem en Carlo erg dankbaar voor.

Ik heb een platform gecreëerd dat jullie met mooie verhalen uitbouwen tot iets magisch. Dat maakt mij en veel mensen ieder jaar heel blij. Er zijn meer dingen die lijken op mijnmoment, AH-theezakjes kan ik me herinneren en commercials die vragen ‘Wat is jouw verhaal?’ en dat is nu eenmaal zo.

Heel erg bedankt voor de betrokkenheid en het enthousiasme. Laten we gewoon blijven genieten van de mooie verhalen op mijnmoment.com en van (de eindejaarsshow van) RTL Late Night.

En nu ga ik even 100 verhalen cmd-C cmd-V’en.

Joehoe!

NOTE: dit heb ik net gepubliceerd in de Besloten Groep #mijnmoment op Facebook. Ik denk ik deel ‘m ook hier even…

Hééé en as we speak krijg ik ook het Mijnmoment verhaal van Carlo van Lienden binnen. Superkerels!

https://www.youtube.com/watch?v=Pdt9fxbB_Vw

3 gedachten over “Commotie #mijnmoment RTL Late Night”

 1. Goed op gereageerd Henk-Jan! En erg goed gedaan om Humberto en Carlo ook voor je te laten schrijven. Mes en 2 kanten enzo 😉

  Succes!

 2. Avatar foto
  Anton van Scherrenburg

  Mijn moment van 2015 was op de zonnige vrijdagmiddag 15 mei om 15 uur.
  Toen liepen Wendy en ik terwijl het lied van Rene Froger “”This is the moment werd gedraaid naar de middenstip van het hoofdveld van voetbalvereniging GVVV om elkaar daar op de middenstip het ”Ja”” woord te geven!
  Het was in alle opzichten een fantastische dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven