Daniëlle Schouten

Daniëlle Schouten, productmanager Porsche

Opportunity Never Knocks Twice.

2010 was voor mij het jaar waarin ik van mijn hobby mijn werk maakte.

Als meisje droomde ik al van mooie auto’s, reed mijn Barbie in een Ferrari, liep ik stage bij BMW Group Nederland en vertegenwoordigde ik twee keer MINI op de AutoRAI. Toch besloot ik na mijn studie te starten als marketing consultant bij VODW Marketing. Na drie jaar veel geleerd te hebben begon ik bij selexyz als business development manager digitaal en kreeg ik o.a. de uitdaging met zero-budget het merk op social media gebied op de kaart te zetten.

Tegelijkertijd kreeg ik de kans voor Tijdschrift voor Marketing een maandelijkse column te schrijven over auto’s: #branddriven. Ik besefte al snel dat hier mijn hart echt lag. Toen ik via een vriend de vacature voor mijn huidige baan onder ogen kreeg én ik de dag ervoor geïnspireerd was geraakt door de quote ‘Opportunity Never Knocks Twice’ besloot ik er vol voor te gaan. Sinds 1 juli mag ik mezelf dan ook bezighouden met iets wat voelt als een hobby; de marketing van auto’s. Als productmanager sportwagens en verantwoordelijke voor online activiteiten bij Porsche voel ik me helemaal in mijn element.

Eén specifiek moment uit 2010 zal me altijd bijblijven. En niet alleen omdat het op video is vastgelegd. Het beeld zegt eigenlijk genoeg, maar het verhaal van de meisjesdroom erachter is minstens zo bijzonder. Durf hardop te dromen. “Geen weg onbegaanbaar.” Met dat in je achterhoofd kun je overal komen.
Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=E6woiOZrweU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven