De energiedag van Raymond Witvoet

Raymond Witvoet is – met Anke Wiersma – de krachtige motor achter het jaarlijkse, inspirerende ondernemersevenement Energiedag van Syntens’ MKB Krachtcentrale. Hij maakt met zijn team van innovatieadviseurs en stakeholders sinds 2009 iedere editie tot een boven zichzelf uitstijgende inspiratiedag.

Bij de eerste twee edities ben ik nauw betrokken geweest, als hoofdredacteur van de site MKBKrachtcentrale.nl werd ik door Anke ingehuurd ‘om mezelf te zijn’. Dat hoorde bij dat proces. Ik werd daar waar ik het sterkst in ben ingezet.

Vorig jaar kon ik deze prachtopdracht niet doen, omdat op dezelfde dag my number one client Rob Captijn (BENG) zijn number one ROI pricewinning evenement voor Ballast Nedam (Innovation Day) door mij en door mij alleen gefotografeerd wilde hebben.

Deze derde editie bleek anders te zijn verlopen als de eerste twee. Dat las ik in Raymond’s Mijnmoment van 2011 en dat vertelde hij me voor de camera weer. Daarin was er te weinig afstemming tussen hoofd en hart.

Voor de vierde Energiedag, over dik drie weken op dinsdag 27 november, cross ik het land door en ga ik 12 ondernemers interviewen ‘a la Mijnmoment’, 12 genomineerden voor het ‘Slimste bedrijf van Nederland 2012’. Dan sta ik weer helemaal des Syntens ‘in mijn kracht’. En op de dag zelf ga ik weer knallen met fotografie en video. Mijn ding dus. Heerlijk.

Raymond, en Anke, bedankt voor het vertrouwen.

http://www.mijnmoment.com/raymond-witvoet/2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven