Debbie Molhuizen

Debbie Molhuizen, @amp;de Tussentijd, #TTF12

Het jaar 2011 was voor mij het jaar van gaan staan vanuit mijn eigen midden. Ik weet en voel nu dat ik naast ondernemend, getalenteerd, helder en liefdevol ook ronduit ongeduldig, stellig en onzeker kan zijn. Moet ik daar veertig voor worden, om die balans te durven aanvaarden & ervaren? Het antwoord is ‘Ja’.

Het is 23 oktober 2011, nog twee nachtjes slapen en dan ben ik jarig. Ik rommel die zaterdag samen met twee van onze drie lieve kleine mannen wat aan bij de Tussentijd. Tractor krukje in elkaar zetten met onze jongste, dat soort dingen. O ja, en een lamp ophangen. Ik loop de trap af, pak een gloeilamp, loop de trap op ben boven en kijk om. Ineens kan niks meer. Helse pijnen en diepe overgave aan wat zich aandiende was het enige dat overbleef.

Ambulance, infuus, mannen die mij op brancard van de grond tilden, ziekenhuis, moeten blijven en tot overmaat van ramp een buurman met geringe zelfkennis “Nee hoor, ik snurk niet”. Acute Hernia, 3 dagen ziekenhuis en geen verrassingsfeest de volgende dag.

Ook in dit jaar krijg ik de gelegenheid die stappen te zetten die nodig zijn om mijzelf (mijn zelf) persoonlijk & professioneel te ontwikkelen. Ik heb veel en intensief gewerkt om de Tussentijd op te richten. 2011 was het jaar waarin we de eerste drie jaar hebben beleefd en overleefd. Mijn organisatie staat. Ik sta en dus is de tijd aangebroken meer balans te gaan vinden. Tussen mijn mooie en minder mooie eigenschappen, tussen stralen en fouten maken, tussen werken en mij op een andere manier vermaken, tussen samen zijn en bewust alleen. Het is de tijd van staan en bewegen in een tempo dat mij in wezen past.

Dat deze weg werkt voor mij, heeft onder andere het Tussentijds Festival 2011mij laten zien. In vier maanden tijd heb ik samen met Harriet Kollen van Bloei en vele anderen een prachtige dag ontworpen en georganiseerd. Op organische wijze. Vanuit wat kwam. Stapje voor stapje. De tussentijd als fenomeen en de Tussentijd als bedrijf kwam die dag optimaal tot leven. Ik pakte podium, ging staan voor waar ik in geloof. In verbinding met mijzelf en met anderen.

Daar ga ik voor, ook in 2012. Tot onderweg!

Hyperlink voor Tussentijds Festivalhttp://www.detussentijd.nu/114/aanbod/programma/?programId=23

5 gedachten over “Debbie Molhuizen”

 1. Ja, Tussentijds Festival was een topper en wat was ik vereerd dat ik daarbij aanwezig mocht zijn…. 😉 Blij je te hebben ontmoet en dat geldt ook voor Anneke!
  Ik wens jou een super 2012 en hoop je spoedig weer ergens te zien.

 2. Leuk dat we na een eerste kennismaking bij EenTweeTien nu weer een samenwerking aangaan in 2012. We gaan knalllllleeeennn zoals Henk-Jan zou zeggen 😉

 3. Avatar foto
  Harriet Kollen

  LIeve Deb,
  Bijzonder jaar was 2011! Een festival , intense samenwerking, bouwend aan De Tussentijd heb ik je dit jaar van dichtbij mogen leren kennen.
  Wat een energie en wat een mooie dingen staan er op stapel!
  Het komende half jaar gaan we de Tussentijd in de wereld zetten. Here You Come! Ik support je er graag bij! En gelukkig is de hernia op z’n retour! Deb bijzonder om zo samen bezield en zakelijk op te trekken en nog veel meer moois samen in de wereld te zetten.

  Lets go for it!

  Liefs Harriët

 4. Vandaag weer bij je op visite geweest in De Tussentijd. Mooi dat je zo open bent over wat deze hernia je gebracht heeft. Elk gesprek bij jou, al is het maar 1 keer per jaar geeft mijn nieuwe ideeen, inzichten en energie, dank daarvoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven