Dimitry Vleugel

Er is dit jaar heel veel denkwerk vooraf gegaan aan Mijn Moment. Ik moest kiezen uit een moment van mezelf gevuld met boosheid, teleurstelling en misschien zelfs wel haat, en een moment van een naaste met verbazing, hoop en uiteindelijk geluk. Ik koos voor het laatste.

Mijn schoonzus had een onschuldige aanrijding voor het stoplicht, ze reed op haar voorganger. De politie kwam de schade opnemen en vertelde haar dat ze wel even naar het ziekenhuis moest voor controle omdat ze het stuur geraakt had.
In eerste instantie weigerde ze dat omdat ze geen pijn had, maar de politieman stond erop dat ze wel ging en uiteindelijk gaf ze daaraan gehoor.

Toen ze in het ziekenhuis de uitslag kreeg was er inderdaad geen schade door de aanrijding. Maar de foto liet wel een plekje zien wat de dokter zorgen baarde en terecht. Longkanker.

Er volgde een ingrijpende operatie inclusief de bijbehorende bestralingen en met resultaat! Ze is kankervrij en de komende jaren zullen laten zien of ze dat ook blijft. Ze is weer helemaal terug, werkt, moedert en heeft lief.

Bestaat er een hogere macht, was het voorbestemd of was het gewoon ’toevallig’.
Maar het ongeluk gebeurde en de politieagent deed zijn werk. Een ketting-reactie van gebeurtenissen met een positieve uitkomst.

Kiezen voor het positieve is mijn manier om het negatieve te overwinnen. In mijn hoofd bestrijd ik de woede en teleurstelling en ik deel de blijdschap. Misschien is dat eigenlijk wel Mijn Moment.

DIm mijnmoment2013 laatstealinea

Dimitry Vleugel is blogger en mede-oprichter van Androidworld.nl

8 gedachten over “Dimitry Vleugel”

  1. Lieve Dimitry, ik zag je de laatste tijd al tobben over je moment en vind het moment dat je gekozen hebt een zeer mooi (vooral vanwege het goede eind) moment. Dit maakt mij echter niet minder nieuwsgierig over je andere moment. Sterkte daarmee en een mooi begin an 2014!

  2. Vriendje, mooi dat je het moment van een ander deelt. We spreken elkaar in 2014 weer! Geniet en doe irl dat wat je kunt.

  3. Hai Dimitry,heel mooi wat je hier schreef al is het een oud verhaal,hoop dat het nog steeds goed met haar gaat,ik zeg (KARMA}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven