Dimitry Vleugel’s jacht met Androidworld

Dimitry is Android… Dimitry heeft Android door zijn aderen vloeien, dus op het moment dat ik @dim live ontmoet bij de eerste twitterlunch van Anna-Maria @puur in Utrecht weet ik alleen Android van Dim. Dim is Android. Wat ik niet wist, en pas een jaar later in zijn Mijnmoment naar voren zag komen was dat hij ook een bedrijf in t-shirts heeft, en dat het daar niet zo lekker mee ging. T-shirts? Geinig. Maar daar kwam dus flink de klad in.

Toen ik eind juni onderstaande video opnam aan de Maaskade in Rotterdam had Dimitry vers goed nieuws: androidworld.nl zou een professionaliseringsslag maken – ja vies woord, gebruik ‘m toch even – door met een grote uitgeefpartij in te haken: de printuitgave Androidworld.nl. Verzekerd van inkomsten krijgt de rasondernemer wat meer lucht om ‘het zwaartepunt van het andere bedrijf af te halen’. Hij kon gaan knallen met z’n allergrootste passie: bloggen voor Androidworld.

Prachtvent.

Iedere keer als op pad ga en afscheid neem van Joep en Boris denk ik na de ‘hit it’ (high five) bij de ‘boks’ aan Dimitry Vleugel. Mooi om zo je mijnmoment te sluiten.

Boks.

2 gedachten over “Dimitry Vleugel’s jacht met Androidworld”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven