Dimitry Vleugel

Dimitry Vleugel, @dim ondernemer

Dan word ik gevraagd naar mijn moment van 2011.

Een “moment” is een hoogte of dieptepunt, iets wat met kop en schouders uitsteekt boven al het andere van het afgelopen jaar. Dat me dan op zo een moment niet direct iets te binnen schiet is wel typerend voor mijn jaar., want het is er een om snel te vergeten

Ik heb het afgelopen jaar wel heel hard gewerkt om aan een “moment” te geraken, helaas is dat op veel vlakken mislukt. En dan overvalt je vaak het gevoel van mislukking en falen, want ook ik wil succesvol zijn.

Maar tijdens het schrijven van dit stuk realiseer ik me dat ik nog steeds mensen om me heen heb die om me geven en van mij houden. Dat ik nog steeds vrienden kan maken en dat ze dan ook nog blijven hangen. Dat ik met Kerst nog steeds bij mijn ouders kan aanschuiven omdat die “ouwe” weer zo lekker heeft gekookt, en dat ik nog elke dag mijn moeder kan bellen om te horen hoe het met mijn neefje en nichtje gaat.

Mijn moment van 2011 is het besef dat ik blij moet zijn met de dingen die ik wel heb en niet moet treuren om de dingen die ik niet heb. Succes in het leven meet je niet alleen aan status en materialisme maar ook aan liefde en vriendschap. Ik sta op de drempel van een nieuw jaar met nieuwe doelen en avonturen waar ik weer vol voor ga. Het wordt vast weer hilarisch. Spreek jullie over 12 maanden.

Boks

6 gedachten over “Dimitry Vleugel”

  1. Mooi en zeer herkenbaar!
    Ik ga in 2012 ook weer een poging wagen 😉

    Ik wens jou een super jaar met vooral veel liefde, vriendschap, maar natuurlijk ook een heel succesvol 2012!

    Boks

  2. Vol voor nieuwe avonturen gaan, daar ga je op een moment vol verwondering en met een brede smile aan terugdenken.

    Have fun on the road again in 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven