Edo van Santen

Edo van Santen, producent en video-interviewer

Ja, 2010. Eigenlijk een heel goed jaar. Zakelijk niets te klagen, mooie opdrachten gedaan. Heb het gevoel dat niet alleen ik de rode draad in mijn werk heb ontdekt, maar dat de markt en klanten die ook snappen.

Langzamerhand valt alles op zijn plek. Veel mensen getraind in Elevator Pitch, presentatietechniek, media-, podium- en cameratraining, videoproducties voor een tiental evenementen, een dertigtal diepte-interviews gemaakt, en nog een honderdtal andere video’s. Een productief jaar. Het interview waar ik het meest blij mee ben, was het interview met @puur. Intussen ruim 53.000 keer bekeken. De energie, passie en liefde spat er van af!

Eind 2010 ook besloten de vennootschap waarin TV4B (TV 4 Business) zat, op te heffen. De partij waaraan we TV4B hadden verkocht is intussen failliet, er valt geen cent meer te halen. Voor wie het hele verhaal wil zien/horen, kijk deze video.

Kortom, zakelijk prima jaar. Privé en gezin in balans, kinderen groeien lekker op, wat wil een mens nog meer? Ik wens jullie allen een spetterend 2011!

Foto: Pieter Mol

1 gedachte over “Edo van Santen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven