Edwin van de Bospoort

September 1986
Er komt een nieuw meisje op m’n lokale volleybalclub spelen. Ik was onder de indruk maar in die tijd helaas nog te jong om ‘normaal’ tegen haar te praten ☺ . Een paar jaar zaten we op dezelfde club, en ‘kenden’ we elkaar niet echt. Onze levens gingen een eigen kant op.

September 2000
Ik fietste op de gracht in Utrecht. Ik was te laat, zoals altijd, onderweg naar de fitness, met een collegaatje van een project in Zeist. Ik zie 3 vrouwen lopen, en terwijl ik voorbij race denk ik… ik ken die middelste. Ik roep haar naam, en zij roept ‘ja!’ terug. Vanaf dat moment volgen onze levens hetzelfde pad.

September 2014
We vertrekken samen voor een weekendje naar Italië. Het WK damesvolleybal in Verona kijken, waar bekenden meespelen. Voor het eerst in de 7 jaar dat we kinderen hebben, zijn we met het vliegtuig met z’n 2-en er op uit. Doen wat we het leukst vinden, praten, winkelen, eten, live sport kijken, drinken, lachen, en de rest.

De derde dag gaan we naar Venetië, waar we in 2002 met z’n 2-en liepen, en in 2012 nog met z’n 5-en. Heerlijk om deze keer eindelijk ook tot ’s avonds rond te kunnen blijven lopen en te blijven slapen. In deze heerlijke stad wakker worden, echt kunnen ‘zijn’ met z’n 2-en en heerlijk genieten.

Het was de stad die dit jaar in mijn moment mocht deelnemen. Ze zei 14 jaar later weer ‘ja’ 😉

Edwin2014a

Ik ben Edwin van de Bospoort, @bruikbaar, ontwerper en founder van Sciomino.com en Gettimeboxnow.com. Ik ben verloofd! met Barbara en troste vader van Boas, Brent en Blom. En volgend jaar hebben we een feestje!

6 gedachten over “Edwin van de Bospoort”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven