Een boek, waarover? Tuurlijk! MijnMoment

De vraag ‘waarover?’ moet beantwoord worden. Waarover wil ik een fotoboek maken en een foto-expositie? Na wat onbereikbare thema’s komt mijn eindejaarlijkse project MijnMoment bij me binnenvliegen. Tuurlijk! Dat is het! Alle MijnMomenters in hun eigen habitat op de foto, hun verhaal erbij, boek bundelen, groot op canvas aan de wand, website maken, en een blog om dit hele proces bij te houden.

De fotocanvassen ophangen, na het openingsevent van de foto-expositie het boek meegeven aan de mijnmomenters die er in staan. Eind november dacht ik zo. Even daarna gaan mijn uitnodigingen weer de deur uit naar de 150 personen van mijn netwerk. En zo verschijnt eind december weer een nieuwe serie #mijnmoment. Begin januari na de MijnMoment nieuwjaarsborrel neemt iedereen z’n eigen canvas mee naar huis. Te gek toch? Drankje erbij, misschien nog wat praatjes en op naar het nieuwe jaarrrr…

DIT IS HET OORSPRONKELIJKE IDEE. Maar dat is inmiddels grondig aangepast. Reden: hmmmm… geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven