Elja Daae’s zoektocht naar echtheid

 

Blogpraat is Elja Daae, Elja Daae is #blogpraat. Of ze het nou leuk vindt of niet, ze ontleent haar micro-celebrity status aan Blogpraat. Ook ik ken Elja via Blogpraat. Blogpraat is een wekelijkse twitterchat (over bloggen) in de hashtagline #blogpraat, op het vaste uur: tussen acht en negen op maandagavond. Een online mega-succes dat alleen bij Elja nog tussen neus en lippen zit, maar dat bij veel mensen verslavende vormen aanneemt. Elja is als initiatiefnemer de motor, de spil en de spin in het blogpraat-web.

Elja en ik hebben een buitengewone klik, ook zij vindt bloggen heerlijk, en stoeit met termen als echtheid, persoonlijk versus marketing en trucjes (zijn mijn woorden trouwens). En ook zij heeft moeite met kuddegedrag, op welk gebied dan ook…

Sinds een jaar of twee is ze vaste blogger bij Frankwatching, en ‘uitgegroeid’ tot sparringspartner van Frank Janssen.

Elja is expat-vrouw, als een nomadestam sleept ze haar gezin de wereld over. Haar thuisland is Nederland, waar ze deze zomer een maand bivakkeerde bij familie, een maand tussen twee jaar (of langer?) in de Verenigde Staten en nu standplaats Istanbul, Turkije.

10 gedachten over “Elja Daae’s zoektocht naar echtheid”

  1. Wat heb ik hiervan genoten mensen, eerste tot laatste seconde.
    Ik hou enorm van het naturelle zoals dat ook bij Elja past en helemaal tot uiting komt in hoe de opnames gemaakt zijn, locatie, achtergrond etc. Echt complimenten! knap gedaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven