Elsbeth van Lienden

Misschien herken je het wel. Je voelt regelmatig dat je iets belangrijks te doen hebt in je leven… dat er meer in je zit… dat je nieuwe dingen wilt doen en dat dit wordt gevolgd door ‘ja, maar wat wil ik, en hoe pak ik dat aan..?’, ‘kan ik dat wel…’ en ook ‘ach ik moet ook niet zeuren, wat haal ik me op m’n hals, ik heb het toch prima voor mekaar zo’…. 

Echt jarenlang waren deze gedachten mijn beste vriend. Ik kon er van op aan dat hij elke dag wel even bij me kwam kijken of het wel goed met me ging. Vriendschap waar ik niets mee opschoot. Ik kwam niet verder terwijl ik zo graag wilde, want ik kende mijn boodschap wel.

Tot ergens in september. Achter mijn laptop, al surfend, kwam het binnen. Hoe deze gedachten mij tegenhouden in het uitdragen en vormgeven van mijn missie omdat het allemaal om mij ging. En ik plots begreep: maar het gaat helemaal niet om mij. Om IK. Het gaat erom wat er bij jou in gang wordt gezet. En dat ik nu toevallig de persoon ben die daaraan mee helpt… tsja. Niet belangrijk. 

Daarom is die bewuste dag in september Mijn Moment geworden. Want door deze andere manier van kijken, lukt het mij wel te staan voor wat ik belangrijk vind. Is het als vanzelfsprekend om mijn missie uit te dragen op de manier die het beste bij mij past én bijdraagt aan een positieve verandering van de levensloop van jou en dus van de wereld.

Niet langer ga ik terugkijken op een leven dat zou worden beheerst door angst. Angst voor de mogelijkheden die er zijn om mijn droomleven te creëren én tegelijkertijd waardevol te zijn.

Want als ik vanuit mijn hart handel, doen meningen van anderen en mijn belemmerende gedachten er niet meer toe. Wordt het doel de weg die ik ga en ben ik in staat een enorme kracht aan te spreken die aanstekelijk werkt. Sinds die ene dag ben ik zoveel gelukkiger en staat niets mij nog in de weg! En dat is wat ik voor iedereen wens!


Ik ben Elsbeth van Lienden en werk internationaal met daadkrachtige mensen die hun wereld op een andere manier willen bekijken. Om zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En hiermee uitzonderlijke resultaten behalen en een aanstekelijk gelukkig leven leiden. Wat zou er gebeuren als we besluiten onze kracht te bundelen?! www.elsbethvanlienden.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven