Emile Peters

Emile Peters, Vader, vriend, ondernemer

Maandag 21 maart 2011 start op het noordelijk halfrond de lente. Samen met mijn nieuwe zakelijke partner @MarcoDerksen (Tweep Formerly Known As @Marketingfacts) zit ik die dag echter ook bij de notaris. Met één handtekening neem ik de helft van de aandelen Upstream van hem over.

Hoewel we elkaar een jaar of zeven regelmatig spreken kennen we elkaar eigenlijk nauwelijks. Wat we wel weten is dat het goed voelt, dat we elkaar qua karakter en inhoud goed aanvullen en een passie voor digitale media delen. Gesprekken die we vanaf begin 2011 voeren gaan dan ook over ondernemerschap, gezamenlijke ambitie en het ontwikkelen van een organisatie. Het gaat niet over waarderingen, belangen en mijn of dein. Klanten en projecten die we beide al hebben stoppen we in één nieuw bedrijf en we gaan knallen.

Vanaf dat moment zitten we in een positieve achtbaan en hebben we de voor 2011 gestelde doelen meer dan gehaald. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Een mooi team, leuke klanten, projecten waar we trots op zijn en partners waar we nog jaren mee samen gaan werken. En op de grens van 2012 nemen mensen in onze omgeving voor ons belangrijke besluiten. Ze komen bij ons werken, worden zakelijk partner of geven opdracht voor projecten. Het ziet er dus ook goed uit voor 2012.

Emiel en Marco

En privé? Privé is het jaar 2011 er één van klein, kneuterig Hollands geluk. En dat is goed. De jongste zoon die in 2011 zowel zwemdiploma A als B haalt. Of iedere zaterdag vroeg langs de lijn. De geur van (soms) verse koffie en (kunst)gras. En in het veld 14 jongetjes en meisjes die enthousiast ‘knokken’ om de bal. Iedere zaterdag twee keer, ik wil geen wedstrijd overslaan.

Met als hoogtepunt zaterdag 14 mei het ‘zwaar bevochten’ kampioenschap van RKHVV F6. Meerdere clubs maken nog kans op de felbegeerde eerste plaats. Van de belangrijkste opponent weten we dan al dat ze punten hebben gemorst. Een deel van dat team staat dan ook gespannen langs de lijn om te kijken hoe ‘die van ons’ het doen.

Als niet-subjectieve en oh zo trotse vader krijg ik nog steeds kippenvel als ik kijk naar de YouTube video van @radiovandijk. Mijn zoon Tom die bij een hoekschop (op 0:20) vraagt om de bal. Zijn beste vriend Cas die hem op zijn wenken bedient. De goal met het hoofd die er op volgt. Het begin van een spannende wedstrijd. Door de kinderen, de vaders én de moeders, de opa’s én de oma’s wordt het allemaal even intens beleefd. Trots lopen de blauwen na de wedstrijd de polonaise. Kampioensshirtjes aan, kinderchampagne van de HEMA in de mond en bekers in de hand. Hoe simpel en mooi kan het zijn.

Ik voel me vereerd door @punkmedia te zijn gevraagd #mijnmoment van 2011 te schrijven. Of ik volgend jaar om deze tijd weer wordt gevraagd is natuurlijk afwachten. Eén ding heeft hij wel bereikt in 2012 ga ik bewuster nadenken én genieten van mijn, of liever nog onze, momenten.

https://www.youtube.com/watch?v=8DmInEfX6H0

5 gedachten over “Emile Peters”

 1. Avatar foto
  Riet Peters-Mundi

  Lieve Emile’
  we hebben jouw stukje gelezen en we willen je even laten weten dat we trots op je zijn!
  Fijn om te lezen dat het zakelijk een goed jaar is geworden en dat er perspectief is voor het volgende jaar.
  We wensen jou en de mensen om je heen een succesvol 2012 toe.
  Nog fijner om te lezen dat je zo geniet van je leuke jongens en hun activiteiten. ( Het kampioenschap van kleinzoon Tom was voor opa Ton ook een groots moment evenals de zwemdiploma’s van Nick.)
  Emile, alle goeds voor jou tezamen met Heidi en de boys en een lieve groet van: mam en pap.

 2. Een mooie terugblik op een bijzonder jaar Emile; heb het al vaker gezegd, ben erg blij met je komst naar #sdl65 en zie uit naar de samenwerking in 2012!

  Bas: Marco? geen idee! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven