Erwin Blom

Mijn moment? Simpel. Mijn dochter Pip op het podium in Paradiso. Het verhaal van mijn dochter is op twee manieren bijzonder voor me. Het is bijzonder omdat muziek voor mij het mooiste is dat er is. Om te maken en om te beluisteren. Ik maak al mijn hele leven muziek en dan is het prachtig te zien hoe mijn dochter zelf nummers is gaan schrijven, zelf met ambitie aan de slag is gegaan en zelf haar eerste succesvolle stappen heeft gezet. Dat zou iedere vader prachtig vinden.

Maar voor deze vader is het extra bijzonder omdat ze haar stappen zet op een manier die alleen maar in een digitaal tijdperk kunnen. Ze heeft haar zelf geschreven nummers zelf opgenomen en zelf verspreid via Bandcamp en Spotify. Zonder platenmaatschappij, in haar eentje. En ze haalde met haar muziek de voorpagina van grote techsite Techcrunch en kreeg binnen korte tijd vermeldingen op veel sites die voor haar muzikaal belangrijk zijn. Ze heeft laten zien hoe internet democratiseert en creativiteit de ruimte geeft.

Pip op het podium van Paradiso is mijn moment omdat trots vaderschap en liefde voor digitaal daar samenkomen.


Ik ben Erwin Blom, (nieuwe) mediaspecialist. Internet, radio, tv, print. Nu onder meer trots op Fast Moving Targets, platform over media, communicatie, technologie en innovatie. Mijn geld verdien ik daar mee, maar ook met aanverwant werk zoals advies, presentaties, crossmediale concepten en projecten.
Mijn gegevens vind je op erwinblom.nl

20 gedachten over “Erwin Blom”

  1. Avatar foto
    Billy Hoogstraten

    Ben er zeker van dat jouw moment en Pip haar moment van 2013 hier samen komen en niet in het minst omdat Pip ook een bijzondere dochter is dankzij haar bijzondere, betrokken, lieve vader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven